figo16111 Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Chybu si cez Vag vymazal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros8492 Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Chyba vymazaná , a stále sa tam znova objaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomKala Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 v lete jsem resil problem, ze mi nespina velky ventilator... viz video. jde nejak elegatne vyzkouset, zda je ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Skusit ho mozes na priamo, pripoj kable na bateriu pripadne skusit vagom test akcnych clenov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 (editace) Ahoj lidi potřeboval bych poradit. Když nastartuji auto tak mi asi každých 7 vteřin spínají ventilátory a točí se asi 3vteřiny a zase vypnou. Motoru takhle kolísají otáčky motoru. Toto se děje i když je motor studený a i když je teplý. Auto bylo 10 dní v servisu a hledali závadu. Vyměnili náplň klimatizace a byl asi na chvilku klid. Dnes jsem dojel ze servisu domů a auto zase spíná ventilátory jako předtím. Když to píchnu na diagnostiku tak to nenajde žádnou chybu. Když dám klimatronik naplno na maximální teplotu a i na nejnižší teplotu tak stále ventilátory každou chvilku sepnou a po chvilce zase se zastaví. Už nevím čím to může být a v servisu asi už asi taky ne. Díky moc za každou radu. Správci se omluvám jestli je tu takovéto téma. Já ho nenašel. Díky Editováno: 2. Prosinec 2016, autor: Luďa Upraven název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.