JasteR Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Nebo- Chces se hodne vyblbnout a jezdit za 6l.? ...kup FRS je idealni na okesky a do mesta. Pokud se chces vyblbnout a jezdit za 9l ...kup ORS ..s tim ze bude rychlejsi na dalnici, ale pomalejsi na okreskach a taky kdyz pojedes treba na dovolenou ma lepsi uzitnou hodnotu. Pak je tu jeste jedna varianta kokta 1.9TDi 96kW, ktera jezdi za 6l. a s upravenym podvozkem to bude taky zabava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 ja bych vzal O RS, je to vetsi auto, pojede to taky lip F RS. je jasny, ze spotreba bude jinde. v patek jsem jezdil s OII RS a to uz bylo celkem slusny. ale prumerna byla 15l... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tak jsem zkusil s Octuli jet na spotrebu, trasa Jablonec nad Nisou (Mseno) do Mlada Boleslav (Kosmonosy - pizzerie). Trasa neco okolo 50km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to ses ale hodne trapil ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to ses ale hodne trapil ne? No to jo :-) Hlavne moje noha se trapila a rychlost 110km/h neni uplne muj styl. Vecer predtim sem jel tu samou trasu za 11l/100km :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 No já mám Tdi66kw a když to moooc šetřím,tak si to veme 4,4l/100 :-) což je nádherý,jednou týdně jezdím k rodičům,vzdálenost je 30km a při dojezdu,dobrém větru a všeho všudy dobrým podmínkám,tak můj rekord je zatím 3,6/100 ale to bylo maximum. Octavia RULEZZZZZZZ jooo a při ceně které tankuju :-) jezdím zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Nesrovnavej hrusky z jabkama.Bo Octa je benal a Fabka nafta:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Nesrovnavej hrusky z jabkama.Bo Octa je benal a Fabka nafta:-) Furt maj obe auta "sportovni" rysy takze nevidim duvod proc si nezkusit porovnat to co me na nich zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Nesrovnavej hrusky z jabkama.Bo Octa je benal a Fabka nafta:-) tak puvodni otazka zni na spotrebu ORS a FRS tak jak jinak nez srovnanim to porovnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Tak jsem zkusil s Octuli jet na spotrebu, trasa Jablonec nad Nisou (Mseno) do Mlada Boleslav (Kosmonosy - pizzerie). Trasa neco okolo 50km. Nemam sice RS, mam 1,8 20V Turbo, ale za 5,2 jsem nikdy nejel, teda jednou jsem jel, asi 20 km z jedne prdele do druhe, ale bylo to vice mene z kopce a z vyrazenym kvaltem a zapnutou klimou jsem jel asi za 3,5. Ale to nema cenu psat, protoze v beznem provozu se nedostanu pod 6/100, a to uz je hruza jezdit za 6 .... Proste mesto/venku za 7,5 je realna spotreba pri svizne jizde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Zdravim,ja jezdim za 4l100 mimo město, ve městě 5/100 ,a tomam čipli. OCTAVIJA 81KW KOMBI BIT POWER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 No já mám Tdi66kw a když to moooc šetřím,tak si to veme 4,4l/100 :-) což je nádherý,jednou týdně jezdím k rodičům,vzdálenost je 30km a při dojezdu,dobrém větru a všeho všudy dobrým podmínkám,tak můj rekord je zatím 3,6/100 ale to bylo maximum.Octavia RULEZZZZZZZ jooo a při ceně které tankuju :-) jezdím zadarmo spíš minimum, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.