Přejít na obsah

Spotřeba Octavia RS x Fabia RS

JirkaM

Doporučené příspěvky

Nebo- Chces se hodne vyblbnout a jezdit za 6l.? ...kup FRS je idealni na okesky a do mesta.

Pokud se chces vyblbnout a jezdit za 9l ...kup ORS ..s tim ze bude rychlejsi na dalnici, ale pomalejsi na okreskach a taky kdyz pojedes treba na dovolenou ma lepsi uzitnou hodnotu.

Pak je tu jeste jedna varianta kokta 1.9TDi 96kW, ktera jezdi za 6l. a s upravenym podvozkem to bude taky zabava :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

No já mám Tdi66kw a když to moooc šetřím,tak si to veme 4,4l/100 :-) což je nádherý,jednou týdně jezdím k rodičům,vzdálenost je 30km a při dojezdu,dobrém větru a všeho všudy dobrým podmínkám,tak můj rekord je zatím 3,6/100 ale to bylo maximum.

Octavia RULEZZZZZZZ :smich:

jooo a při ceně které tankuju :-) jezdím zadarmo

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zkusil s Octuli jet na spotrebu, trasa Jablonec nad Nisou (Mseno) do Mlada Boleslav (Kosmonosy - pizzerie). Trasa neco okolo 50km.

Nemam sice RS, mam 1,8 20V Turbo, ale za 5,2 jsem nikdy nejel, teda jednou jsem jel, asi 20 km z jedne prdele do druhe, ale bylo to vice mene z kopce a z vyrazenym kvaltem a zapnutou klimou jsem jel asi za 3,5. Ale to nema cenu psat, protoze v beznem provozu se nedostanu pod 6/100, a to uz je hruza jezdit za 6 .... Proste mesto/venku za 7,5 je realna spotreba pri svizne jizde ...

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
No já mám Tdi66kw a když to moooc šetřím,tak si to veme 4,4l/100 :-) což je nádherý,jednou týdně jezdím k rodičům,vzdálenost je 30km a při dojezdu,dobrém větru a všeho všudy dobrým podmínkám,tak můj rekord je zatím 3,6/100 ale to bylo maximum.

Octavia RULEZZZZZZZ :smich:

jooo a při ceně které tankuju :-) jezdím zadarmo

spíš minimum, ne :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...