Koste Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte, jak na Superbu 1 vyřadit z činnosti dešťák. Chtěl bych, aby fungoval jen klasickej cyklovač. Poradíte? Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 vždyt už jsem ti psal vedle.. musí se vyměnit rele deštového senzoru za cyklovač a upravit zapojení.. ale dle mého je to blbost.. nejlépe přijít na to proč to blbne...!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koste Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 vždyt už jsem ti psal vedle.. musí se vyměnit rele deštového senzoru za cyklovač a upravit zapojení.. ale dle mého je to blbost.. nejlépe přijít na to proč to blbne...!! nemyslim si, ze to blbne.. Ale sudli to zbytecne "suchy" sklo.. Asi to narocne nebude, ale holt netusim, kdo by mi s tim mohl pomoci, nebo mi to pripadne upravit.. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Já jsem z deštáku taky nešťastnej, přesně jak píšeš, stírá to zbytečně suchý sklo, zlatej ciklovač. Plno lidí co má dešťák tak si na něj stěžujou, chtělo by to alespoň kdyby nějak šla regulovat citlivost čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Ciltivost regulovat jde horním přepínačem na pravé páčce. Vlevo je nejnižší citlivost. Už se to tu probíralo, mě chodí perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 (editace) Tak mě ta citlivost nějak nereaguje, příjde mi to pořád stejný. :-( Editováno: 28. Únor 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 zkusit znova nokodovat,neměnil jsi přední sklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Taky mě dešťák blbne a docela dost.Myslim že Ace říkal že pokud se mění sklo tak to chce vyměnit i dešťák. Jakpak bych si to mohl nakódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Nevím jak se po výměně čelního skla změní funkčnost dešťového senzoru. Měnil jsem jich docela dost a nikdy se nic nestalo. Maximálné, že při výměně tam nedají mezi senzor a sklo gelovou podložku která tam být musí. Jinak senzor nefunguje vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Myslel jsem to tak,že při výměně skla by se měl měnit i dešták,takže to většinou začne blbnout po výměně.Prorože kdo by ho měnil,že jsme přece v čechách S tím kodováním udělat základní nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 chytám se do škodovky vyměnit sklo a říkali mně že automaticky mění i dešťák,tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Dešťák se nemění. Ten zůstává stejný. Mění se jenom gelová podložka. Dělám v autoskle tak to musím vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 (editace) O.K. tak teda jen podložka.Řikali že se mění dešťák,ale asi tím mysleli teda podložku,protože mě taky nějak nesedí že by se měnil celej dešťák Editováno: 28. Únor 2010, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Tak ja to skusím dát do toho základního nastavení. Nevíte někdo jaká je ve vagu adresa na dešťák a jak bych to základní nastavení měl provést? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 zkusit znova nokodovat,neměnil jsi přední sklo? a můžeš mi říct ty chytráku jak chceš u Superba diagnostikovat deštový senzor!! ten není vůbec spojen s diagnostikou!! to není OII..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Tak ja to skusím dát do toho základního nastavení. Nevíte někdo jaká je ve vagu adresa na dešťák a jak bych to základní nastavení měl provést? nic takového u Superba neexistuje!!! deštový senzor není spojen s diagnostikou!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Nakódovat se tam nic nedá, natož spojit s řj cyklovače. Jinak já mám opačný zkušenosti. Vím o 2 octávkách pouze s vyměněným oknem a senzory chodí dost nevypočítavě. Rozhodně hůř, než před výměnou. Ve škodovce mění s oknem zároveň i senzor (4600 okno, 4500 senzor a 3tis práce + lepidlo) takže na tom něco bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Tak jde s tím tedy něco udělat? Aby to makalo jak má? Každej tu říká něco jinýho a já už jsem s toho blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Dešťový senzor u O II se dá odpojit z konektoru ale u Supa ne. Nevím proč mění senzor když to není potřeba. Asi musí vydělávat. Celé senzory se mění u francouzkých aut a to nemáme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) Dešťový senzor u O II se dá odpojit z konektoru ale u Supa ne. Nevím proč mění senzor když to není potřeba. Asi musí vydělávat. Celé senzory se mění u francouzkých aut a to nemáme! TAk to by mně tedy zajímalo proč to není potřeba.. Já jsem si dešták montoval do OII.. a vím jak to vypadá a vím jak tam drží. měl jsi ho vůbec někdy v ruce? a je mi jasné proč je třeba měnit při výměně skla ... odpojit u konektoru se dá.. ale víš co potom, co BSG atd? Editováno: 1. Březen 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Už se nebudu zapojovat do diskuze. Pracuji v autoskle a těch oken jsem měnil už docela dost. Dešťák jsem měl v ruce, vím jak vypadá. Taky vím jak tam drží a jak ho bez poškození oddělat a nasadit na nové okno. Chce to jen trochu šikovnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 servisy ho meni, protoze potrebujou vydelat - vymeni se jen na fakture Zraloku za kolik se da sehnat ta samotna podlozka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Hodim to sem kdyz se to tady tk resi For Sale destak s tim spesl zrcatkem CEna 1400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F40 Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Dá se u OII vypnout funkce definování nové polohy stěračů ? Dělá to asi po pátém vypnutí motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 F40-Proč to chceš vypnout?Vždyť je to dobrá funkce která je tam záměrně kvůli tomu aby se ti nedeformovaly gumičky na stíracích lištách (ohnutí jen k jedné straně)aby to pekně stíralo a těrače neposkakovaly s nepříjemným hlukem po skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.