Přejít na obsah

F40

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení F40

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. a kde hledat příčinu, že studený fouká až po cca 5-8 minutách? díky! (přesně to te´d u mě nastalo)
  2. Klima naplno, větrák naplno, pravá strana 7,5 °C, levá 14 °C - také tento případ?
  3. Je normální, že u OII, při stisknutí tlačítka na rozmrazování skla, nejede ventilátor na maximální výkon? Má to nějaký důvod? U Passatu to jede na max. je to specialita Octaviií, nebo to mám rozbité?
  4. F40

    Dešťák

    Protože když mrzne a jsem nucen pouze popojet s autem (prostě nedostatek parkovacího místa), tak se to snaží cloumat i se steračema i když jsou přimrzlé.... Navíc se toho skoro vždycky leknu.....
  5. F40

    Dešťák

    Dá se u OII vypnout funkce definování nové polohy stěračů ? Dělá to asi po pátém vypnutí motoru.
  6. Zdarec, OII, Climatronic, pokud pustím rozmrazování čelního skla, nebo jenom ofuk elního skla, aby se odmlžilo, vždycky se část před spolujezdcem odmlží dříve než před řidičem. Když sněží a jsou puštěné stěrače, tak před spolujezdcem stírají jenom vodu (roztopený sníh), před řidičem stěrač v horní půlce skla jezdí po zmrazkách..... Je to normální, nebo je to konstrukční vada, nebo mám hledat závadu? Díky.
  7. F40

    Koupě

    Taky se přidám, jak jsem si naběhl, podle prodávajícího auto v perfektním stavu, jinak ťuklé zezadu (jen nějaký kryt) a zepředu také (to už bylo horší - blatník, stěna, ........pytle nebyly měněnny(asi venku nebyly). Ve smlouvě napsané: "kupující byl seznámen se stavem" a hned pod tím "auto kupuje jak to leží a běží". Je nějaká právní šance něco vyreklamovat?
  8. Octavia II: kvičení ventilátoru, aspoń si myslím, že je to ventilátor, je jedno jak je Climatronic nastavený, někdy kvičí/hvízdá (zvuk jakoby dřel plast na plast nasucho), někdy je úplně tichý. Zvyšování ani snižování otáček nepomůže. Je to pěkně otravné, nevíte, prosím, co s tím?
  9. Zdarec, kolik tak stojí předělání OII na xenony ? (nivelace, ostřiky, tak jak to má být)
  10. F40

    Pouzivanie klimy

    Zajímalo by mě, jak se u Climaticu nastaví max. ofuk čelního skla, tj. něco jako u Climatronicu, když se zmáčně to tlačítko pro ofuk čelního skla.....jde to vůbec?
  11. Prej TDI 1,9 může mít jedno i dvouhmotu setrvačník - který motor má co?
  12. F40

    PLIVÁRNA

    Zatracení mlhovkáři, mlha jenom na kopcích, ale mlhovky puštěné, že auto svítí jak vánoční stromeček. K čemu máte ty mlhovky puštěné ve městě? Snad aby auto lépe vypadalo? A když jedu kilo mimo obec, tak snad taková mlha není ....... Hajzlové.....
  13. Vybrali jsme si kombi WC Ideal San Remo a potřebujeme poradit, jestli dobře splachuje a dobře se čistí a udržuje. Popř. nějaký jiný tip. Závěsné nechceme, protože až se budou měnit stupačky, tak to stejně rozbourají. Díky. Celkem spěchá
  14. Ty chceš sekačku na 3500m2?? Mot.sekačky s pojezdem se dělají a doporučují na max.2500m2,potom už jen traktor nebo rider,ale to už jsme cenově trošku někde jinde. Kolik chceš investovat do toho výrobku? Pardon, možná jsem to nenapsal úplně jasně. Dotaz byla na 1)sekačku a za 2) traktor do 3500m2. Všem děkuji za rady, včera už jsme sekačku přece jenom koupili - motor Honda, 5,5 koně, pojezd, sběr do koše nebo mulčování, náhradní nůž a olej, bratru za cca 13,8tis (kupoval to švagr, Mountfield). Co se týká toho traktoru - jaký je rozdíl mezi traktorem a riderem? Měli tam vystavený traktor 14,5 koně, šířka sečení 92, mechanická převodovka, sleva ze cca 68tis. na 45 tis. (cifry už si přesně nepamatuju). Jak vysokou trávu ten traktor zvládne?
  15. Zdarec, poradí někdo jakou vybrat sekačku (značku, model, funkce) pro zahradu? Měla by být benzínová, s košem a pojezdem. Dalo by se něco vybrat v Mountfieldu, když tam mají slevy? Jo a doporučte také nějakou sekačku-traktůrek na cca 3500 m2. Děkujeme.
×
×
  • Vytvořit nový...