Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Inac ked som rozoberal na spolujazdcovej strane dvere koli stahovacke tak som roztrhal foliu a potom som namiesto nej nalepil ten minerol ci jak sa to vola samozerejme mam aj mdf podlozky na oboch stranach. ale minerol len na pravej a nemam pocit ze by tam bolo tichsie alebo ze by lepsie hralo alebo ze by to z tej strany bolo tichsie. Nalepil som to tam obycajnym univerzalnim chemoprenom ale po celom ovode aby tade nepresla vlhkost a nezacal plesniviet tapec.

Jo tohle je naprd. Důležité je nějak zpevnit ty plechy a jiné kravinky co jsou na dveří aby nerezonovali. Já jasem to udělal pomocí lepenky prostě jsem celé ty dveře a plechy polepil lepenkou v několika vrstvách a pomáhal jsem si ťukáním na ty plechy a lepil a ťukal a lepil dokud nepřestaly rezonovat . Na ty větší díry jsem dal igelit, aby mi tam někudy neteklo a zase zpevnil lepenkou. A nakonec jsem přez to přilepil tenhle minerol, aby nepronikal zvuk zvenčí a je to mnohem lepší. Samozřejmě nelepší by byl nějaký samolepící plát, ale tohle taky docela funguje. Takže klepat a zpevňovat. Takhle co to máš ty jsem to taky jednou udělal a strašný dveře se klepaly a strašnej zvuk při zavření dveří. Ještě takhle mám jedny dveře a odtamtud mi de do auta hluk a klepání musím to taky předělat.

Takhle jak si to udělal máš vlastně ty dveře odkryté a vše se ti tam může klepat. Ten mirenol ti možná trošku pohltí zvuk zvenčí ale dveře se budou klepat.

Upraveno od zabiak

Tak jsem dneska nalepil ANS pěnu na tapecy. Koupil jsem je od Sekinu i s lepidlem, které vystačilo přesně, už nic nezbylo. Nejvíc jsem se zapotil, když jsem všechno nalepil a našrouboval zpátky, a nezamykaly se zadní dveře. Tak zase dolů a vyříznout trochu tý pěny, protože moc tlačila na drát co vede od zámku k vyskakovacímu čudlíku. Zítra napíšu jestli jsem poznal nějakej rozdíl, a když tak jaký.

Tak jsem dneska nalepil ANS pěnu na tapecy. Koupil jsem je od Sekinu i s lepidlem, které vystačilo přesně, už nic nezbylo. Nejvíc jsem se zapotil, když jsem všechno nalepil a našrouboval zpátky, a nezamykaly se zadní dveře. Tak zase dolů a vyříznout trochu tý pěny, protože moc tlačila na drát co vede od zámku k vyskakovacímu čudlíku. Zítra napíšu jestli jsem poznal nějakej rozdíl, a když tak jaký.

JE TO ZNÁT. Skrz dveře se slyšitelně snížil procházející zvuk. Horší je, že je slyšet zase víc to ostatní, ale všem kdo o tom uvažují doporučuju.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.