avus Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Včera jsem poprvé od namontování TZ jel s přívěsem a nemile mne překvapilo pískání PDC při zařazené zpátečce. To jde vypnout jen tlačítkem PDC. Má to tak fungovat nebo mám někde chybu v zapojení či kódování? Předem děkuju za jakoukoliv konstruktivní radu. V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Ahoj!Jde to nakódovat že při zapojení se zadní automaticky deaktivují a pokud máš přední tak ty budou pořád aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Ahoj!Jde to nakódovat že při zapojení se zadní automaticky deaktivují a pokud máš přední tak ty budou pořád aktivní. Super. Muzes mi poslat to kodovani? Nastavuji v jednotce PDC nebo jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Ta na adresa 10-asist parkování/řízení - kódování 07 kód 010003 a co se týče přispůsobení mám v kanálech nastaveno kan.1 je hlasitost vzadu mám nejvyšší 9,kan.2 je výška tónu vzadu mám tam 6,kan.3 hlasitost v předu mám tam 6,kan.4 výška tónu v ředu mám tam 7, kan.7 a 8-1,kan.10 a 11 -1 ,kan.23-1O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Jdu na to . Zatim ti dekuju:). Nemas v aute nahodou Stream a GSMII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 (editace) Bohužel mám columba a používám parrota. Editováno: 28. Únor 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Bohužel mám columba a používám parrota. tak ti drzim palce at ti v aute vydrzi. Ja ho tam mel presne 40hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 To je pech ti to nezávidím ty nervy a vztek. Tak jak pomohlo kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Ta na adresa 10-asist parkování/řízení - kódování 07 kód 010003 a co se týče přispůsobení mám v kanálech nastaveno kan.1 je hlasitost vzadu mám nejvyšší 9,kan.2 je výška tónu vzadu mám tam 6,kan.3 hlasitost v předu mám tam 6,kan.4 výška tónu v ředu mám tam 7, kan.7 a 8-1,kan.10 a 11 -1 ,kan.23-1O dle mého on ale nemá jednotku 475 na adrese 10, ale jednotku parkovací pomocník na adrese 76. podívej se jestli máš v kodování jednotky parkováků na začátku 1.. pokud teda máš originál jednotku tažného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 No měl tam kolumba než mu ho ukradli tak jsem měl za to že měl i tohle předělaný. Tak uvidíme až se zase ozve co tam má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Kluci dik, mate pravdu ve vsem. Jednotka na adrese 76. Tu jsem jeste nevymenil (mam ji v supliku). Kodovani probehlo OK . Ted ale musim pockat az zas potahnu vozejk ). Jinak jsem rozchodil i to GSMII se Streamem. Jak mi ukradli Columbuse tak se nejak sekla komunikace BT v mem telefonu. Dal jsem restart BT a uz to bezi. Aspon ze tak. Dekuju za pomoc. Jeste jedna otazka lze packou ovladat skladby ci stanice na Streamu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Tak to s tou páčkou asi nepůjde ale na multifunkním volantu jo pokud ho máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Tak to s tou páčkou asi nepůjde ale na multifunkním volantu jo pokud ho máš. na Columbusu to slo i packou. Volant nemam , mam RS 3ramennej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Je fakt že jsem to ani nezkoušel páčkou ,když mám multifunkční volant.No až pojedu na noční tak to vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Kluci dik, mate pravdu ve vsem. Jednotka na adrese 76. Tu jsem jeste nevymenil (mam ji v supliku). Kodovani probehlo OK . Ted ale musim pockat az zas potahnu vozejk ). Jinak jsem rozchodil i to GSMII se Streamem. Jak mi ukradli Columbuse tak se nejak sekla komunikace BT v mem telefonu. Dal jsem restart BT a uz to bezi. Aspon ze tak. Dekuju za pomoc. Jeste jedna otazka lze packou ovladat skladby ci stanice na Streamu? Proč by nemělo chodit GSMII se Streamem? vždyt to chodí normálně z výroby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Proč by nemělo chodit GSMII se Streamem? vždyt to chodí normálně z výroby.. Po tom co mi vykradli navi to to GSMII proste neslo sparovat. Zprvu se parovalo, ale asi to BT poznalo ze nekorektne (chybelo radio) a pak uz ho muj telefon ignoroval. Pomohl az restart telefonu.A nove hledani BT . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Ahoj!Jde to nakódovat že při zapojení se zadní automaticky deaktivují a pokud máš přední tak ty budou pořád aktivní. Ahoj kluci jde to takhle nakodovat i u Roomstra? Nemate s tim nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 nejde to jen nakódovat, musí se spojit spínač v zásuvce (pokud tam je) s RJ parkováku a pak nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.