PavelSv Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Čau mám na vás dotaz jestli se na supika vlezou 225/55/17 se Solidama a originál podvozkem.Chápu ,že asi spousta z vás se bude divit proč tam někdo dává tak vysokej profil ,ale neni to na moje auto a auto je staršího pána kterej chce pohodlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Vejdou Tam je mista i vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Doufám ja si to taky myslim ,protože když vemu že někteří maj 19-20 a ještě sníženo.Sem se ptal aby tam nebyl nějakej vydrb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Nene bude to v pohode a bude to vypadat jak autobus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 V tomto máš pravdu že vzhledově to nebude nic moc ale jak jsem psal neni to na moje a je to pro staršího pána kterej chce víc pohodlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattock Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 ja som mal na diskoch pneu 235-45 R18 namiesto 225-45 R18 a ked si niekto sadol dozadu alebo bol nejaky hupak tak mi suchali zadne pneumatiky o blatniky je pravda ze disky mam ET20, solidy maju ET37 tak neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Jsem sem zapoměl napsat že kola jsou na autě a vešly se těsně ale vešly Nejtěsněj to je u těhlice jak má navrchu rameno na řízení tak tam je tak 5mm tak je v plánu sehnat pro sichr podložky 5mm a bude to v poho.Jinak vzhled neni tak špatnej auto se zvedlo ,že první co mě napadlo když jsem se na to podíval z dálky tak ,že to má podobnou výšku jak A8.Já to neřídil ,ale prej je to jak sem říkal koleje se ztratily řízení už prostě neni tak přesný.Komfort prej lepší.Tachometr teď ukazuje přesně a auto je rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 urcite to bude vypadat jak bastl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 225/55/17 solidy? covece,to mas jako na zimu? no na leto takovou vysku pneu ,to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 10. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 matles100:Ne jsou to letní a jak jsem už psal neni to na mým autě ja mam klasicky 225/45 17 Vzhled neni špatnej Už jsem auto řídil od te doby co jsem sem psal a neni to tak přesný jak 45, ale da se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 musi to byt hrozna kacena,takovej plavacek v zatackach,ale jak rikas,neni to na tvym aute,projet se v tom,fajn,ale na sve nee,co?cha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouky168 Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Zdravím.Nebyla by nějaká fotečka? Taky o tom uvažuji, jezdím dost po špatných cestách a 225/45 jsou nevyhovující. Kdyby bylo dost peněz, tak si koupím nějakej allroad,ale bohužel zatím ne.Díky a čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 29. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 (editace) Jen taková fotka.Možná budou pneu na prodej jsou to DUNLOP Maxx letos nové najeto pouze cca 12 tis km pokud bys měl zájem můžu se ti zeptat jestli budou na prodej a za kolik nový stály přes 4000 kč/ks Editováno: 29. Listopad 2010, autor: PavelSv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alovka Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Ahoj, na solidy 17" u supa se sériovým podvozkem je to maximální rozměr, který lze použít. Mám tam Nokiany WR G2 225/55/R17. Při vytočených kolech jsou tak 3-4mm od podběhu a nahoře na ramenu je asi 2mm. Jezdím nezatížený a žádný kontakt kola z podvozkem jsem nezaznamenal. Pokud jezdíte hlubokým sněhem je to celkem výhoda, že se auto neopře podvozkem o sníh. I když se jedná o gumy na Allroad vypadá to dobře. Nechci nějak obhajovat vzhled, ale gumy jsou více v blatníku, mezera mezi kolem a podběhem je menší a robustnost kola podle mě vypadá u supa dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 kluci nechci zakladat novou temu,jake podložky(predek,zadek) je potreba na Solidi s pneu 225 45 aby to bylo pekne zarovno s zblatnikem a nedrhlo to? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 jo a mam tam origo pružiny a na nech HR pružiny -4cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Jestliže mají solidy ET35 tak bys měl mít podložky 10-15mm.Já měl na supu 25mm a bylo to moc.Ubral jsem na 17mm a ještě by to sneslo trošinku míň.Jinak asi jsi chtěl napsat že tam máš origo tlumiče že. V tom případě se ti může stát že při velkém propružení se ti pneu dotkne lemu blatníku.Toto bys vyloučil výměnou tlumičů.Ale jinak to mám tak jako ty a je to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 jo nevšimml jsem si to,jo mam seriove tlumiče a na tom HR pružiny -4cm a solidy maj 7j a ET37,moc často naloženej nejezdim ale stejne to chci aby to vubec nedrhlo a taky aby to pekne vypadalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Pěkně to vypadat bude a drhnout jen vyjimečně nicméně jsem tě na to musel upozornit.Pokud bys to měl na origo pružinách bude naprostý klid nicméně je-li auto snížené tak se ti to stát může.Jinak to je jedno jestli máš šířku ráfku 7 nebo 8 palců.Důležité je to ET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 takže 2cm do zadu a 1cm dopredu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 no to bych nedělal.Já mám všude stejné a myslím že to nevypadá špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 takže maš všude 1,7cm? nebo? maš nejake fotky kde to je videt? a chci se zeptat jak je to s tema ložisky kol?až tak je ty podložky znat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 jj všude mám 17mm a fotky jen ty co najdeš tady na fóru ze srazů nebo v sekci váš superb.Tam mám své auto taky.Pod názvem Můj sup. Jinak podložky co mám já tak nejsou duralové,ale z oceli a celkově je mám na autě cca 3roky.Nepozoruju ani problém z ložisky ani problém s nápravou.ťuk ťuk musím to ale zaklepat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 nemáte někdo foto s 235/45/17 na supu?? budu brat nové letní pneu a 235 jsou za skoro stejnou cenu. Ted mam na Origoš kolech 225/45, kola X-tended 7J X 17 ET37. Nejak si nedokazu predstavit jak tam budou vypadat ty 235ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 mám sice 235/40 v 18", ale je to skoro stejný. Neboj se a klidně to tam dej, vypadá to mohutněj a víc by to mělo držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.