Přejít na obsah

invertování displeje


Dom

Doporučené příspěvky

Ahoj mám takovej dotaz nemůžu to na foru najít tak se ptám ve svojí kategorii... Dělal jste někdo při změně podsvícení invertování displejů(obrácení displeje, zelená je černá a černá je zelená kdyby to zůstalo zeleně podsvícený)??? kdyby jo tak jak jste to dělali o něčem vím ale zda li to nejde i jinak a kde jste sehnali tu folii na to...

díky moc za rady mějte se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dělal sem si to sám - je to jednoduchý ale piplačka. nepotřebuješ žádnou jinou folii. na displeji je fólie kterou opatrně čepelý tenkýho nože odpižláš, čím pomaleji tím líp aby si ji neporušil, začneš na rožku a pokračuješ pomalu dál, potom vezmeš líh, tech. benzín nebo něco podobnýho a očistíš zbytek lepidla jak z fólie tak z displeje. a pak jen přiložíš fólii otočenou horizontálně o 180°. zpátky to mám připevněný malýma kapičkama sekundovýho lepidla k displeji v rozích, stačí fakt málo páč ten plíšek to dost přitlačí sám. mrkni do mýho vlákna jak to vypadá předělaný - vpodstatě stejný jako na tvých foto :palec2: ...má tak předělanej i displej rádia, ale tam je asi jiná fólie páč je to světlejší a od spolujezdce špatně čitelný.

Editováno: , autor: krozo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vypadá to dobře a jak to vypadá za dne bez rozsvícení světel je to vidět když je zhasnuto??? můžeš mi sem hodit nějakou fotku toho rádia jak to vypadá? ty budíky sou super a ty tunely na těch budíkách jsou pecka moc se mi líbí asi to vyrobím nějak na superba... :);):palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde to, ale jak bylo řečeno, je to piplačka. Hlavně si musíš to sklíčko displeje položit na tvrdou rovnou plochu, třeba na kraj stolu, a pak opatrně nejlíp zalamovacím aranžérským nožem pomalu a s citem odřezávat zešikma tu fólii. Nůž drž zešikma k tomu slíčku a aby ti neodjíždělo, musíš jej proti držet. Nesnaž se to "pižlat", lepidlo stranový pohyb čepele statečně brzdí. Stačí jen tlačit čepel pod fólii a kývat s ní do stran. Pomalu bude zajíždět pod fólii. Hlavně tlač jen ve směru podél sklíčka, a ne svisle, sby ti sklíčko neprasklo. Pozici té fólie si nemusíš pamatovat, po umytí fólie i skla displeje prostě přiložíš fólii na sklo displeje, a poznáš hned jestli je správně. V původní poloze bude plocha displeje zelená, v inverzní poloze bude plocha černá.

Pokud budeš podsvětlovat displeje bílými LED, tak očekávej, že budou mít snahu prosvítit mimo čísel částečně i neaktivní plochu. Já jsem vyřízl z bílé papírové čtvrtky obdélníky 20x40mm a vložil je před kompletací displejů do rámečku pod displej, abych to omezil. Pak je to super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...