Publikováno Květen 11, 200619 r Ne, nezbláznil jsem se, fakt sháním nějakou normální pumpu a jelikož mi pod rukama (nohama) odešlo již pár šmejdů, tak bych chtěl vědět, jestli někdo z vás neudělal dobrý kup.... kde a za kolik... díky
Květen 11, 200619 r Já mám tu obyčejnou na eletriku do zapalování, prodávají jí v každém obchodáku a fachá už několik let bezproblémů.
Květen 11, 200619 r vozím pro sichr klasickou starou pumpu co byla ve Š105 Teda nevím, jestli byla součástí výbavy, ale já to takhle získal s prvním autem Š105 Je to taková velká mrcha zelené barvy, celokovová, rukojeť dřevěná.
Květen 12, 200619 r Autor taky beru vzduch zadáčo u pumpy, jenže jsem kdysi měl pěknou fungující hustilku a přišel jsem o ni. V tu chvíli jí začal otec strašně moc potřebovat s tím, že je jeho... no už čtyři roky odolávám psycho nátlaku, ale ted se přidala i mama a to už je na mě moc. Chce si nafouknout bicycle a tak už je chci mít z krku oba...
Květen 12, 200619 r Já mám tu obyčejnou na eletriku do zapalování, prodávají jí v každém obchodáku a fachá už několik let bezproblémů. jsem na tom stejně, jako nouze dobrý (fachá už asi 2 roky) a hlavně s tím dofukuju jízdní kola, jinak benzínka :-)
Květen 13, 200619 r nechápu. Za chvilku se tady bude každej ptát kam má strčit klíč v autě, když mění kolo.
Květen 13, 200619 r nechápu. Za chvilku se tady bude každej ptát kam má strčit klíč v autě, když mění kolo. Ja ti poradim - do kapsy u kalhot a zapnout (neukradnou auto a nestratis ho Jinak taky uz radu let vozim v aute malej kompresor na dofukovani, ale pouziti tak jednou za dva roky jinak benzina
Květen 14, 200619 r Ne, nezbláznil jsem se, fakt sháním nějakou normální pumpu a jelikož mi pod rukama (nohama) odešlo již pár šmejdů, tak bych chtěl vědět, jestli někdo z vás neudělal dobrý kup.... kde a za kolik... díky Ja foukam Plynem,takze pokazde v servisu,jen rezervu mam vzduchem a tu foukam kompresorem z lednicky:-)
Květen 14, 200619 r používám pumpu kterou foukám svého DURATEC-a ta je do 11 bar/115 psi, jde to celkem rychle
Květen 15, 200619 r Ne, nezbláznil jsem se, fakt sháním nějakou normální pumpu a jelikož mi pod rukama (nohama) odešlo již pár šmejdů, tak bych chtěl vědět, jestli někdo z vás neudělal dobrý kup.... kde a za kolik... díky Mozna blby dotaz, ale jaky mate interval mezi dohustovanim pneu. Me na octe drzi, tak jednou za 3 mesice kontrola, nekdy i trochu dofouknu u cerpacky, vcetne rezervy. HM
Květen 15, 200619 r Ne, nezbláznil jsem se, fakt sháním nějakou normální pumpu a jelikož mi pod rukama (nohama) odešlo již pár šmejdů, tak bych chtěl vědět, jestli někdo z vás neudělal dobrý kup.... kde a za kolik... díky Mozna blby dotaz, ale jaky mate interval mezi dohustovanim pneu. Me na octe drzi, tak jednou za 3 mesice kontrola, nekdy i trochu dofouknu u cerpacky, vcetne rezervy. HM spíš náhodně na pumpě, nebo nejčastěji když vysávám, což ale není často. A nebo když vidím, že asi kolo není úplně O.K. nafouknutý. Ale většinou pokud není někde chybka, tak to vydrží celou sezonu prakticky bez dofukování.
Květen 15, 200619 r Já kupuju vzduch na benzince (zdarma) jinak neporadím Vašo v Prostějově toho moc zadarmo na benzinkách nenafoukáš . Parchanti, je to zadarmo tak tam radši pověsí tabulku mimo provoz. Takto je to na Brněnské Avanti, Eurooil, Petrském nám Shell.
Květen 16, 200619 r Ja nehustim, obcas se stavim v pneuservisu na kontrolu, ale zjistil jsem, ze se tomu clovek nemusi venovat casteji nez jednou za dva, tri mesice. Asi se vyplati mit neposkozene rafky, pneu a ventilky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.