Miroslav Hruška Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Zdravim, sháním originál středy do alu kol - průměr 60mm, všude jsou jen 56mm. Nemůžu je vůbec nikde sehnat, vyrábí se vůbec? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 pokud zustala aspoň jedna krytka mělo byna ní být číslo a nebo podle čísla na elektronu (jestli je to skutečně origo disk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Hruška Vloženo 21. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Origo disk to bohužel není, krytku nemám žádnou (přes noc očesaný), jediná informace je téch 60mm průměr. Ale určitě se musí někde vyrábět když tam před tím byly (mám je z druhý ruky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 tak to sháněj u výrobce nebo prodejce těch disků, protože krytky na origo maji myslim jen jednotnej rozměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Hruška Vloženo 21. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Tak jít za výrobcem se žádostí o 60mm pokličky škoda asi nemůžu Ty originál jsem našel v rozměru 56mm a 68mm, 60 ale ne. Je mi to divný když jsem je tam před tím měl, kupoval jsem je asi před 3mi roky a vozil jsem si je až do teď, než mi je nějaký debilní individuum očesalo. Asi to budu muset vyřešit buď koupí těch 56mm a výrobou vložky nebo noname prázdný + nálepka. Ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Tiez sa pridavam. Mam zimne disky Dezent a puklicky 60mm. Nalepky Skoda sa mi z nich po 3 mesiacoch odlepili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.