Listopad 5, 201014 r Nemám nic proti pájení a smršťovací bužírce, ale airbag je přeci jen airbag a protože to asi budu řešit, chci se zeptat: - Dá se ten airbagový konektor skutečně rozdělat a přepinovat? - Na poslední Octavie Tour se taky dávaly ty nové volanty, nejspíš taky s tím novým konektorem airbagu, ne? Pak by tam museli dávat ten klasický kroužek (protože sloupek a páčky zůstávají jako dřív) jen právě už s tím novým konektorem airbagu. Měl to už někdo rozdělané?
Listopad 9, 201014 r Když už jste u volantu, nevíte někdo jestli jde vyndat vnitřní plast se znakem z volantu Toura?
Listopad 9, 201014 r Chceš chrómový rámik? Ja rozmýšľam nad RS volantom, tam stačí odpojiť airbag, dať dole veniec a nasadiť airbag? (Yeti, takže ABG rovnaký)
Listopad 9, 201014 r Přemýšlím o něčem jiném jen potřebuju dostat ten plast z té "kůže" pro malou designovou úpravu
Leden 26, 201114 r ja som menil multifunkcny za R32 a boli rovnake... R32 ma priemer ako RS. len netusim ci MF je rovnako velky ako obycajny
Duben 25, 201114 r Mohl by někdo poradit jak se zapojením? Fialový konektor jsem pochopil že bude asi k rozbušce nebo něčemu takovému ve volantu, dále mi z volantu trčí faston na černém drátu a do konektoru vedou dva žluté a dva černé dráty ty se zapojují kam? Díky za radu:-)
Listopad 4, 201212 r caute chlapi , mam octavku 2003 s multi. volantom , chcel by som tam dat volant z novšej octavky samozrejme multi. ale neviem ako to je zo zapojenim a čo všetko sa musi vimenit , kedže mam ovladanie tempomatu na volante tak by som chcel aby to fungovalo aj na tom novom volante , poradte aky volant a či sa to vlastne da
Listopad 5, 201212 r caute chlapi , mam octavku 2003 s multi. volantom , chcel by som tam dat volant z novšej octavky samozrejme multi. ale neviem ako to je zo zapojenim a čo všetko sa musi vimenit , kedže mam ovladanie tempomatu na volante tak by som chcel aby to fungovalo aj na tom novom volante , poradte aky volant a či sa to vlastne da Zeptej se Jirky ten MF volant z dvojky rozchodil: http://forum.skodahome.cz/topic/98902-octavia-ostrava/page__view__findpost__p__1545561
Listopad 5, 201212 r Kdo rozchodil jen dvě tlačítka? Co já vím tak Jirkovi funguje volant komplet. Vůbec, pochybuji že by se právě on spokojil "jen" s dvěma tlačítkama.
Listopad 5, 201212 r Zeptej se Jirky ten MF volant z dvojky rozchodil: http://forum.skodaho...ost__p__1545561 No už som mu pisal , ten ma už nahodeny multi. volant a vypada to super, mne ide hlavne o ovladanie tempomatu , ale zatila bez odpovede
Listopad 5, 201212 r Kdo rozchodil jen dvě tlačítka? Co já vím tak Jirkovi funguje volant komplet. Vůbec, pochybuji že by se právě on spokojil "jen" s dvěma tlačítkama. ten volant má dva rollery, a na každé straně dvě tlačítka!!! na levé straně rozchodil dvě tlačítka na tempomat!! na levé straně je hlasitost a přepínání skladeb!! další funkce jsou přepínání pal.pc na pravém rolleru, přepínaní pamětí na pravém rolleru, levý roller je hlasitost a mute.. ještě jsem zapomněl na přepínání mezi položkama maxidotu.. nic z toho mu nefunguje!!! to se ti zdá kompletní.. rozchodit to jako on není problém, ale když nefunguje 80% volantu tak to dle mého nemá cenu!!!!!
Listopad 5, 201212 r Ještě jednou, kdo? Jirka píše, že mu MF volant funguje. Nepíše nikde, že to má nějaké omezení, ale dost možná se tím jen nechce "chlubit", nevím.
Listopad 5, 201212 r Omezení samozřejmě mám. A to protože jedničková octávka nenabízí žádnou z těch funkcí, které tady milhaus vypsal. Proto je logické, že v jedničkové octě nikdy nebudou fungovat. Ale jde o to, že funkce, které jsou na MF volantě u jedničkové octávky jsou zachovány a FUNGUJI i na volantu novém. A to je nejspíš to na co se Robert16 ptal. Čili má odpověď zní - ANO nový MF volant podporuje funkce starého MF volantu a je tedy možné ho použít. Uznávám - úprava to není jednoduchá a nedá se "zmáknout" za pár hodin, ale JDE TO. Už to tak mám rok a pořád tuto úpravu považuju za jednu z nejlepších, co jsem na autě udělal. EDIT: Aby tedy bylo jasné, co mi funguje (hlavně tedy pro Milhause, ať má realný pohled na věc) : Na novém volantu ovládám komplet tempomat, hlasitost rádia a lazení stanic/přepínání skladeb. Vic funkcí na jedničkovém MF volantu není. Robert16: promiň, že jsem neopdověděl - musím si ve zprávách udělat pořádek. Upraveno Listopad 5, 201212 r od jirina5
Listopad 5, 201212 r toto som chcel počut a niaky skrateny postup ako na to ? či budem ešte niečo potrebovat okrem noveho volantu , či to je iba o prepinovani kablov aby to všetko sedelo ?
Únor 2, 201312 r moja povodna otazka bola ci je volant z O2FL s chromovym usmevom je mozne zamontovat do O1 (bez multifunkcie). odpoved je ze ano, len treba prepinovat konektor na bagu. cize, mate niekto schemu ako to treba prepinovat?
Únor 2, 201312 r Ale houby nepinujes , z bagu ti trci takove kabliky , ty vymenis a je to ono schema na 3 tri draty by asi bylo zbytecne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.