Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, dělal někdo z vás na komplet výměně řízení? Myslím tím komplet skříň i s tyčkami ... Co všechno musí dolů, jak je to časově náročné.. Nebudu to dělat sám, jen servis tvrdí tři dny což se mi zdá nějak moc. martin

Dělal jsem to na OII a zas tak náročný to není (OI je jednodušší) a 3 dny tak to je mazec asi nemaj auto na ježdění pro sváču.Dopoledne v klidu rozebrat a vyndat vyměnit nandat složit seřídit geometrii a je hotovo.Odpoledne jezdíš. :smich:

Pokud nevznikne problém,tak bych to viděl asi jako ACEK.

pul dne max den když by to dělal fakt lempl

Jo jo spis jak rika acek nemaji auto na svacu =D

Asi si zjistěj co maj objednat 1den, čekat než to přivezou 2den, a pak budou dělat 3 den. :smich:

Nesměj se tomu, ono to tak vážně chodí. :)

Já to vím to je u těhle servisů normální dělaj si časovou rezervu kdyby něco.Ale sranda musí bejt.:smich:

• 5 let později...

zdravím vás

mám octaviu 1.9 TDI 66 kW sedan, facelift 2003.

kľakol mi servovalec, aj čapy boli už v prdeli, tak som namiesto repasu za 170 € kúpil fungel nové riadenie TRW na skoda-dily.cz za 260 €.

dnes som sa to odhodlal vymeniť, ale narazil som na problém. je potrebné demontovať takú plechovú časť, zrejme nosník motora, inak sa

tam dostať asi nedá. je nutné pred demontážou tohto nosníka motor zavesiť na kladku? alebo ho ešte niečo drží?

možno by som si zrepasoval aj turbo. podtlakovú banku novú už mám zakúpenú Garett, hadičky tiež aj tesnenia ... len tam ešte aj asi pravú polos treba dať dole

dík za pomoc

Pokud myslíš ten naspod motoru uprostřed, tak klidne odmontuj. Motor drží nahoře po bocích.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.