aumi Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Ahoj, prosím o radu. dnes se mi asi při 80km\h ozvala rána od motoru. Hned jsem zastavil a pod autem mi vytekl olej z převodovky. Rychlosti zasouvat pořád jdou, ale při rozjíždění auto nezabere jako by byl neutrál. Napadl mě vnitřní kloub poloosy, ale nevím jestli je možné při případném poškození(prasknutí), aby vytekl olej. Auto je octavia tdi 66kw. Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 A vis urcite, ze je to z prevodovky? Jsou to tak 3 tydny, co se mi stalo to samy... a hle, prasknul kloub na poloose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aumi Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 (editace) Editováno: 31. Březen 2010, autor: aumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aumi Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Určitě to nevim zjišťovat to budu dnes. A ono je tolik oleje ještě někde jinde? Než motor a převodovka? Hloupá otázka já vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Mne tam taky neco vyteklo, ale jako nejaka vazelina nebo co a byla cela cerna, asi od oleje nebo ja nevim, taky nejsem mechanik. Ale kdyz jsme tam sahli rukou, tak ji kamarad vytahnul celou cernou a v prvni chvili jsme si taky mysleli, ze tece olej. Vsadim se, ze to bude ten vnitrni kloub na poloose ja platil komplet i s praci 2000 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 kdyz ti praskne vnitrni kloub tak samozdrejme olej vytece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 olej těžko kloub je přišroubovanej vylítá z něj jen tmavej mazací tuk , kterej je řidší, ale ne olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 no dobre tak mazaci tuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aumi Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 tak závada rozluštěna : rozsypal se úplně diferenciál a roztrhl se kus bloku převodovky , ale už mám novou převodovku na autě a maká to supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.