Schlumpf Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 normalne si takovy casopisi jako Auto-Szene nekupuju. ale vydel jsem ze tam bude PTiCi Fabulka tak jsem to teda koupil. Fotky vypadaji jako kdybych uz je nekde videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 jj jsou to fotky ktere fotili kluci do maxituningu a jejich kolegove z autoscene je chteli taky )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 No co na to rict... Ptica to mel v brutalni mrde Na jeho novy look se opravdu moc tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 taky sem si ho koupil a už ho nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 To je vazne super uspech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Parada Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Co rict, PARADA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 takový nenápadný človíček to je a co dokáže,že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 14. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 on je nenapadnej, ale fabie vuuuuubec neny napadna. taky jsem zvedavej na novej look. pro me to je nej nej fabie, a hlavny prvny dobre udelana a znama. odeme hoooodne a je to dokud vim prvny skodovka v nemeckym casopisu. nemuzu si na jinou spomenout. Ja uz jsem mluvil s redakterem od VW Speed, mozna ze az budu mit vse fertig a strikly v novy barve, tak ji tam nekam soupnem nenapadne mezi VW´cka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Nádhera,už sme mezinárodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 ehm..aha koukám jako blázen...ono je to německy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.