Speedlimit Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 V poslednej dobe som si vsimol ze mi nejako stupla spotreba 1,4 50kw, aj po zahriati motora nechce klesnut pod 11 na PP v meste. Diagnostika nic neukazala poradte mi nieco alebo co mam vycistit. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 a čidlo teploty ukazuje dobře? možná ještě vyčistit vzducháč,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Myslis cidlo teploty motora? Na diagnostike neukazalo ziadnu chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 nemusí chybu ukazovat, ale může hlásit špatný údaje a řj pak dává třeba bohatou směs.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 A ako sa to da zistit? Aka je to financna polozka ten snimac v pripade vymeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 nejlíp zaject do servisu, jinak čidlo stojí cca 650,- (ve škodovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 mal som problem s vysokou spotrebou, zrazu z nicoho nic. vycistili skrtiacu klapku ale to nepomohlo, tam ked vyhodili z STK moje dvojrocne auto s tym ze mam CO vo vyfuk. plynoch ako traktor vymenili mi v servise lambda sondu a spotreba presla do normalu, moze to byt aj tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Jako první udělat diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryči Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Čau lidi, mám problém se svou Fabií. Mám spotřebu 10 l/100 km, což je fakt hrozné. Už jsem měnil termostat, svíčky, vzduchové i palivové filtry a pořád špatný. Na diagnostice mi to ukázalo špatnou lamdu a vzduchový filtr. Vynuloval jsem to, abych si to ověřil a lamdu mi to už neukázalo. Ta spoteba je taková cca od té doby, co mi měnili těsnění pod hlavou. Teď se mi zdá, že je čim dál víc vody v chladiči, může to mít všechno nějakou souvislost? Předem díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 10l je dost, otázkou je, jak dlouhé úseky jezdíš, kde a přesnější specifikace auta. Já mám 1,4MPi teď 73t km nalítáno v hatchbacku a jezdím prum za 6 (do práce 5,6 a z práce za víc ). Je to cca 60% okresky a 40% město/vesnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejmi Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 čau Asi dva roky jezdim s fabiíí combi 1.4mpi,co se týče spotřeby tak asi tak že si to veme na kratší trasy něco k 6/100km a delší trasy klidně do 5l/100km,a řekl bych že jezdim tak přiměřeně...tak akorát... Mam vyzkoušeno i to že záleží dost na obutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Já jezdim převážně město a vychází mi to tak na 7 - 7,5 l, když mam těžší nohu, někdy i víc:) Jinak se pohybuju okolo 6,5/100 průměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 (editace) Do 5l ten motor jezdit neumi. 6l s neuveritelne lehkou nohou nekde na rovinkach. 7,5 prumer. Ve meste (ne v nejake vetsi dedine) i pres 12 jak nic slabsi verze bere trochu min. Editováno: 22. Květen 2010, autor: headquest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WLK111 Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Jj 44kw bere tak o 0,5 litru mín při podobné jízdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Timto si nejsem jisty, ale pokud ma nekdo EU3, tak by to mohlo taky zrat o neco min nez EU4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WLK111 Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 No kamarád ji koupil manželce. Občas jí ji převážím a při stejných dojezdových časech prostě žere mín:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Timto si nejsem jisty, ale pokud ma nekdo EU3, tak by to mohlo taky zrat o neco min nez EU4 A není to spíš opačně? Že Euro4 bude žrát míň než Euro 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Nene, navic EU4 je vic uduseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kren Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 (editace) Ahoj, mám Fabii 1,4 MPI 50kW najeto 86tkm.Už jsem vyměnil svíčky, vzduchový i palivový filtr (termostat, ale ten nemá vliv), čistil škrtící klapku (tím se zmenšila odezva na plyn).Po výměně těchto věcí už ani VAG žádnou chybu neukazuje.Dle VAG lambda reguluje 0 až -10,5%, ale ještě se mi nepodařilo jít do plusových hodnot (testováno jen na volnoběh).Vyhřívání lambdy 5 ohmu.Na trase 60km mezi okreskama (přes žádné město jsem nejel) naprosto pohodovou jídzou spotřeba 7,6.To je celkem dost.Kde by mohl být problém? Editováno: 1. Listopad 2010, autor: kren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 nikde, je to ok. kor jestli hlasis udaje z bc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kren Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 známý má tu samou fabii s palubním PC a tímto stylem jezdí za 5,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diselmilka Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 jezdim na tu samou spotrebu,zalezi dost na venkovni teplote.......kdyz je okolo 15 stupnu a vlhky vzduch,jeze to super a i malo zere......ted jak bylo kolem nuly tak ten samej usek co jezdim za 6-7 litru jezdim za 8,5 P.S. predelej to na plyn a nebudes nakej litr sem litr tam vubec resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekHahn Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Taktéž jsem řešil proč si fábka začala brát víc, kontroloval co se dalo a nakonec mi poradil známej ať se kouknu na vlnovec. A měl recht byl prdlej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 (editace) no tak já mám sice 1.4 MPi 44kW ale ty motory jsou stejné a můj dlohodobý průměr je 7,3l/100Km a myslíím si že je to normálka, hodně záleží na stylu jízdy, ale určitě byych zkontroloval kompletně výfuk, co je to za kravinu že termostat nemá na spotřebu vliv, pokud jsi měl ještě origo ty starší typi tak ty nezůstavali zavřené ale byli pořád otevřené, já měl s termostatem taky problém byl pořád otevřenej a trasa Havířov - Praha motor pořád studenej a spotřeba něco přes 8litrů. Jinak ještě co bereš za benzín, když natankuju shell V power racing tak nemusím jít tak po plynu a je to dost znát pak na spotřebě Editováno: 5. Listopad 2010, autor: wiglegummi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kren Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 (editace) Taktéž jsem řešil proč si fábka začala brát víc, kontroloval co se dalo a nakonec mi poradil známej ať se kouknu na vlnovec. A měl recht byl prdlej. No tak je pravda že vlnovec na tom nebude nejlépe, ale že by byl prdlej se mi nezdá.Poslechově ani když dám okolo ruku tak to nikde neutíká, ale to pletivo je už trochu uvolněné. Editováno: 7. Listopad 2010, autor: kren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.