tomastdi Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 EDT patri k hodne dobrým srazům hlavně pohoda takže já se určitě zůčastním ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Dorazím společně s Dakoušem a třeba se ještě někdo z Tur. přidá..Každopádně jsem hodně zvědavej na tuhle akci a rád si dám určitě třeba ty motokáry...já "těžká" váha mám trochu výhodu... nějaká výzva...??? Ještě mám tech. dotaz...Lze tam někde v areálu si natočit belík vody na ošplouchnutí much po cestě.. ne každej to má 20km a drbat to na "sucho" Díky za info..kdyžtak si beru vodu z domova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 no jistě!!! voda tam je, akorát přísný zákaz mytí motorů riper: jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 jelikož je už 19. července, tak si to tu opět trochu oživíme a doplním, že 30. července koukejte na čt1, kde bude cca od 6:00 Dobré ráno a tam bude denní téma tuning, na něj je přizván právě EDT a zde nalákáme i ty, kteří stále lákají, jestli dorazit, nebo ne!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Pešku tomu říkám propagace :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Pešku tomu říkám propagace :DD nejsem Pešek! ale Pešír nebo Peške a nebo PPPzP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Hm ani nechci vědět co se skrývá pod těmi P :smich: :smich: Ale jinak se hlásim na stopro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 PPPzP je PETR PEŠÍR PEŠKE z PETROVIC !!! lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 se Pešku nerozčiluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Ach jaj...akurta teraz som si vsimol jednu technicku vec a to je ze ja tam budem uz v piatok na obed a nemam kde prespat. je tam niekde nejake ubytovanie??alebo nieco take??? alebo kto sa ponukne ci mozme na jednu noc u neho ostat.. a potom spoluna zrazik?? :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Tak už se to blíží. Nervózní? Zvládneme to? Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Par fotek TADY http://195.113.141.6/cerny/foto/ostatni/automoto/adm10/adm10.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Ahoj kucí. Příště se polepšete ve značení přístupové cesty k areálu. Z hlavní nebyla ani jedna značka. Jinak sraz dobrý snad příště dorazím svojim autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Já vím, značení jsme dělali až kolem druhé odpoledne. Původně bylo v plánu udělat, pak že ne, protože Motorland tvrdil, že má areál označený... No prostě chaos. Příště to dáme do kupy, neboj A ne že si zase nabouráš Cvrčka, na plachtě by se docela vyjímal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Já jsem nic nenaboural to oni mě .... areal je označený ale až dál z hlavní neni nic. Kdybych tam už několikrat nebyl tak bych taky asi netrefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.