Roman Fabian Vloženo 15. Duben 2010 Vloženo 15. Duben 2010 (editace) Zdravým,skříň mi začala vydávat zvuky ale jen za jedna a dva,což zamrzí a hlavně to i finančně zabolí. Servismani setkali jste se už z vylagrovanejma ložiskama 6 kvaltový skříni? Jak je to s dostupností origo ložisek .... jde do ní něco objednat??? A nebo měly by ste naký jiný vysvětlení pro tyto zvuky ktere to vydává pouze při konstantní rychlosti a v tahu ne,muj prní dojem je že to de ze skříně. Editováno: 16. Duben 2010, autor: Roman Fabian Citovat
Roman Fabian Vloženo 16. Duben 2010 Autor Vloženo 16. Duben 2010 Výte někdo jaký další kvalty sou na hřídely co je na ni JEDNIČKA + DVOJKA a pak jaký eště ????? přijde mi divný aby to dělalo jen za 1+2 . Když už hučí tak by měla hučet furt nebo ne? Citovat
petan76 Vloženo 18. Duben 2010 Vloženo 18. Duben 2010 Ahoj mi hučí 5 st. a začíná 2st.,ale jen při brždění motorem,při konstantní rychlosti a záběru nic.Ta pětka už to dělá nějakých 150 tis.km a více se to nezhoršuje.Taky mám 6st.převodovku.Někde psali zlatý 5-ti kvalt.Na Aukru jsem vyděl tu moji za nějakých 12 tis.kč starší,ale dával záruku funkčnosti. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.