Přejít na obsah

potah na doorboardy


KozlikCZek

Doporučené příspěvky

nazdar chlapi (popripade damy) mam takovy problem uplacal sem si doorboardy,neni to nic moc muj prvni paskvil ale to tu tet nechci resit:-),ale rad bych vas pozadal o pomoc! vobjel sem par calouniku a vsici me vyhnali ze je to moc clenity a ze mi to nepotahnou hlavne kamen urazu je ta kapsa viz. foto. potreboval bych poradit naky material co nato plesknout .nejraci bych dal cernou kozenku v barve dveri ale tu mi prave calounici zamitli.mozna nakej koberec s hlůadsim povrchem ale aby byl dost elastyckej na ty kruty zahyby nakapse:-(. flok se mi davat moc nechce dost se nato nadava kuli opotrebeni a tady by to zrovna asi dostavalo kazdou chvili kopance.kdyby ste nekdo vonecem vedeli nebo meli nakej napad byl bych rad.

post-47752-1271962405,4142_thumb.jpg

post-47752-1271962460,5575_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tovis to by bylo nejjednodusi,ale lak se mi natom vubec nelibi :) to by museli bejt v laku cely dvere aby to krapet vypadalo

já taky nemám rád lak.. no.. mě se spíš nelíbí lesk v interiáru.. ale tak dají se koupit aj černý mat.. a ten by možná nebyl marný.. s tou látkou by to byl asi trochu problém.. už když sem potahoval ten basák tak to musíš všelijak nastříhat aby se to poohýbalo.. naštěstí se mě to jak tak povedlo.. koženka už je povolnější.. ale osobně sem s ní ještě nedělal tak nwm..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...