kvak Vloženo 17. Květen 2006 Vloženo 17. Květen 2006 potrebujem sa dostat za climatronic a vytiahnut odtial toho nestastneho parrota, co mi dnes namontovali a fungoval asi desat minut a potom definitivne zdochol. cely ten ramcek mi ide dole, len jeho vrchna cast mi na niecom drzi a nemozem to nijako dat dole, mam obavy aby som to neulomil. ako ste to dali dole? Citovat
tomson1 Vloženo 17. Květen 2006 Vloženo 17. Květen 2006 Já jsem s tím hýbal na všechny strany a nakonec povolil. Nemusíš se moc bát,díval jsem se na cenu a stojí 140 kč. Když ti praskne zobáček,tak to ustojíš. Citovat
Fan!s Vloženo 18. Květen 2006 Vloženo 18. Květen 2006 On nakonec povolí.Chytni ho v té horní části.Malinko s ním cloumej,trošičku zaber a je venku. Citovat
kvak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Vloženo 18. Květen 2006 vdaka za rady, poobede sa pustim este raz do toho. musim vymontovat toho parrota a poslat ho na reklamaciu, nechce sa mi uz s tym utekat do servisu. este raz diky Citovat
kvak Vloženo 19. Květen 2006 Autor Vloženo 19. Květen 2006 vobec sa mi to nepodarilo, navrchu to na niecom drzi a nie a nie pustit. ale obisiel som to, trochu krkolomne vymontoval climatronic, rozobral spodnu cast palubky a parrot je vonku Citovat
Boco Vloženo 19. Květen 2006 Vloženo 19. Květen 2006 tu je fotka ramika kde je vidiet uchyty...ako pisali chalani, treba to trocha nasilim vykyvat, ide to :-))) Citovat
kvak Vloženo 19. Květen 2006 Autor Vloženo 19. Květen 2006 vdaka za fotku, konecne viem kde su tie uchyty. tych sest hornych mi to drzalo a nie a nie pustit...dobre vediet ked budem davat parrota zase naspat este raz diky za rady Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.