zaaky Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Ahoj Chtěl bys se zeptat, jestli je možné koupit na originální handsfree nějaký bluetooth modul, abych nemusel kupovat adaptér na každý telefon zvlášť. Připadne mi poněkud absurdní platit cca 4000Kč za adaptér na každý telefon, obzvášť když člověk mění telefon tak každé 2-3 roky. Cenová politika těch adaptérů je dost ujetá, za tuhle cenu lze pořídit neoriginální handsfree, které bude fungovat na všechny telefony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 (editace) A co tohle nebo tohle Řešil sem to samý a pomohlo mi to. Pro můj tel. adaptér neexistuje a i kdyby tak ta cena je opravdu zajímavá Editováno: 26. Duben 2010, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.