omartinek Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 a hlavně dojeď v pořádku zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2010 a přivez nám trochu sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 zdar, tak jsem zpatky z dovolene. najeto se Zlatickem neco pres 2000km, vse slape jak ma, turbo se pekne chladi a motor si jen prede jinak snih jsem chtel privezt, ale vzhledem k tomu jake bylo pocasi, ze od stredy nonstop celkem dost prselo a bylo kolem 12 stupnu, jsme se do tater ani nedostali takze snih nekdy priste, az se mi povede nejak doladit fotky a tak tak sem hodim foto z auta jak jsme projizdeli kolem po dalnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 tak vítej zpátky, to jsme radi ze auto uz je v pohode, tak ted uz zase jen slechtit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 jj, docela me zaujal jeden inzerat na Zenithy, tak jsem zkousel napsat, ale zatim bez odezvy. s tim ze moje 17ky pak pujdou z domu nejlip i s gumama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2010 koukám, že to tady celkem zanedbáváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 no jo neni vubec cas, deti zaberou moooc prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2010 to je blbost, já ten čas mám pořád stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 to přijde neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2010 už se nemůžu dočkat tak mám rodinku doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 (editace) tak to se mas, a co malej, kdy posles fotku, kdyz uz je doma? ja tedka nejak nestihal mam toho hodne jinak standis nevis jestli dostanu tyhle kola na fabuli? pripadne jake bych musel dat podlozky? DOTZ Hanzo 8x17 5x100 ET3 - http://forum.skodaho...on-typovy-list/ P.S.: k te slibene fotce - nezapomnel jsem na ni, jen jsem ani nestihl jeste stahnout fotky z fotaku.... Editováno: 28. Září 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Onas koukej, to je pešek http://forum.skodahome.cz/topic/96182-hledam-svou-oct-ii-bilej-sedan/page__pid__1436193#entry1436193 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2010 tak to se mas, a co malej, kdy posles fotku, kdyz uz je doma? ja tedka nejak nestihal mam toho hodne jinak standis nevis jestli dostanu tyhle kola na fabuli? pripadne jake bych musel dat podlozky? DOTZ Hanzo 8x17 5x100 ET3 - http://forum.skodaho...on-typovy-list/ P.S.: k te slibene fotce - nezapomnel jsem na ni, jen jsem ani nestihl jeste stahnout fotky z fotaku.... Ozi tak nějaká fotečka malýho je tady http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=reply_post&f=172&t=95553 jinak ke kolům: dle mě je tam dostaneš, protože vím, že kluci mají velký kola. myslím, že 8x17 má Lugo na fábii a Mates_XlV je má taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 joj tak ty posledni tri fotky jsem prehlid vypada fakt hezky malej... no kola jsou nakonec pryc driv nez jsem stihl rozmer doresit, takze to zase bude lezet mrtve nejakou dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2010 já jsem dával do hospody u fábii 3 odkazy na zajímavý 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 no ona chce 17" a navic, moje auto to neni, tak at se holka stara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Onas koukej, to je pešek http://forum.skodahome.cz/topic/96182-hledam-svou-oct-ii-bilej-sedan/page__pid__1436193#entry1436193 K tomu není co dotat, to bych si to šel hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2010 no ona chce 17" a navic, moje auto to neni, tak at se holka stara nechci do toho kecat, ale na 17 už není skoro žádný pohodlí a komfort je taky někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 no to ja vim, mam je na aute i kdyz teda chci 18" ale na fabuli bych to necpal - na druhou stranu uz je velka, ma obcanku a vlastni nazor, co s ni zmuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2010 nic, já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 na Fabii 17´´ na Octavii 18´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 to já nevím za mě na Fábii o palec menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 pěkně se to tady fláká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 podle me na fabku patri 16" s nizkou gumou a octavia minimalne 17" a 18kdy ji slusi jeste vic no uvidime jak se to vyvine po zime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 jj, souhlasím Ozi, už na tom tak ypracuji, když to dobře dopadne, pojedu si pro nový kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.