Ozi Toretto Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 sem koukal, ze uz sis pro ne dojel a ani si sem nehodil info... to ja jsem na tom hur... vzhledem k tomu ze sem se nejak vykapsoval s bytem a posledni opravou Zlaticka tak se kola odkladaji minimalne o rok (pokud by se nenaskytlo neco moc vyhodne) a pristi rok budou zase jen Pegasusky no apson ze to jsou sedmnactky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 jsem nějak pozapomněl, příště se to už nestane já myslel, že taky počkám až na jaro, ale byly za zajímavou cenu a i s gumou, a prodjce nebídnul slevu při osobním vyzvednutí, tak nebylo moc co řešit koukni Ozi na www.kvalitka.cz tam jsem je bral já a třeba ti i něco slevý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 vpoho, nastesti sleduju i ostatni temata +- tak jak stiham no tedko me tam nic nezaujalo, ale tak hodil jsem si to k homepage strankam a uvidime, treba se tam neco objevi diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 to jsme na tom stejně, atky to tady nějak nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 koukam jihoceska hospudka nadobro vyschla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 blizi se cas Vanoc, hodte nejaky tipy na darky pro milovane zenusky, milenky, pritelkyne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 uplne to tu neumrelo jen toho mam nejak moc v posledni dobe a totalne nemam na nic cas jinak darky nevim, pritulka dostane domaciho robota a tycovej mixer, to ji bude muset stacit... jinak jedna novinka bude, Zlaticko dostane nove zimaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 teda, musíme zase povznést zašlou slávu této hospůdky jinak k dárkům ::: zenuska - dostane vak na mimčo a možná i parfém ( ale to musí být hodná ) milenky - ještě nevím, musím něco vymyslet pritelkyne - dostane asi pružiny a síťku do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 tak to mate super, pro kazdou mate neco. Ja jedu za chvili do CB tak vlitnu do kramu a neco snad vymyslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 jak jsi pochodil kamaráde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 pro zenusku uz mam, pro Myšku je už na ceste, a jelikož jsem věrný milenka žadna není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 prozraď co jsi koupil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 tohle by jsi kamaráde mohl napsat ježíškovi http://forum.skodahome.cz/topic/99924-kryt-zadnich-svetel/page__pid__1458788#entry1458788 je to pěkný a nemuselo by to vypadat špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 prozraď co jsi koupil?? ženuška dostane parfém Addias, nové náušnice, fén na vlasy a jelikož je blázen do orchidejí, tak jsem koupil knihu o pěstování orchidejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 tohle by jsi kamaráde mohl napsat ježíškovi http://forum.skodahome.cz/topic/99924-kryt-zadnich-svetel/page__pid__1458788#entry1458788 je to pěkný a nemuselo by to vypadat špatně na te FII je to nádhera, ale ty kryty na zadní lampy u R se mi nelíbí. Hezčí je origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 ženuška dostane parfém Addias, nové náušnice, fén na vlasy a jelikož je blázen do orchidejí, tak jsem koupil knihu o pěstování orchidejí. teda, to jsi se rozšoupnul a děti dostanou co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 na te FII je to nádhera, ale ty kryty na zadní lampy u R se mi nelíbí. Hezčí je origo. já jsem vůl, teď jsem si uvědomil, že R má uplně jiná světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 teda, to jsi se rozšoupnul a děti dostanou co?? děti dostanou přes prdel, protože zlobí. Né samozřejmě Kuba dostne sadu traktorů od Bořka Stavitele a opět nějaký vláčky atd. A Terka ta asi jen plíny a nějaký hadříky (aby se neřeklo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 já jsem vůl, teď jsem si uvědomil, že R má uplně jiná světla to si říkaš ŠKODOVÁK!!! I mistr tesař se někdy utne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 ty máš pro ženušku co? A neříkej že jste si koupili všechno přes rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Tak já v předčasném dárku od ježiška jezdim. Manželka dostane espresso, malej plno lega a další kraviny a nejmladšímu bylo včera 5 měsíců, takže tam bude stačit něco chrastícího na žužlání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 A další jihočech, jupí? Jsi přímo z ČB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 jj, přímo ČB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 děti dostanou přes prdel, protože zlobí. Né samozřejmě Kuba dostne sadu traktorů od Bořka Stavitele a opět nějaký vláčky atd. A Terka ta asi jen plíny a nějaký hadříky (aby se neřeklo) na Bořka jsem už taky koukal v hračkárně a viděl jsem tam vláčky ze seriálu mašinka Tom a je pravda, že teď jsou ty hračky moc pěkný a samo jsem si vzpomněl na Kubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 to si říkaš ŠKODOVÁK!!! I mistr tesař se někdy utne. jj, svatá pravda kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.