Standis Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 to zase ne, hezky si jeď doprovodit ženu na maturák, to ti nemůžeme udělat, aby jsi o to přišel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Ach jo tak doufam ze pujdes alespon take, jestli budes v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 presne tak zenu by si mel hezky doprovodit, navic jestli si to dobe pamatuju tak jsem ten den taky na plese... standis: Sprinterem jsem mel tu cest jezdit pred par lety s funglovkou mikrobusem 3.5 TDI a byla to naprosta parada, krasne jsem si s nim vodil osobaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Ozi nahodou do Lucerny nejdes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 (editace) nene, chystam se mimo Prahu, akorat si ted nejsem jisty jestli jedu na jih nebo na sever Editováno: 5. leden 2011, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 cesty jsou nevyspitatelný, je to jedno kde se ozeres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 presne tak, jedno kde jsem hlavne ze maj pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 zlata slova predsedo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Ach jo tak doufam ze pujdes alespon take, jestli budes v Praze já vůbec nevím, záleží kdy a na ostatních faktorech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 presne tak, jedno kde jsem hlavne ze maj pivko jj, tohle je na tom to nejhezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2011 dlouho se tady nic nedělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 no jo nejak nejni cas, celej minulej tejden se mi to nejak sralo v praci a navic jsem nachcipanej. vikend jsem nakonec stravil v bejvali praci doresovanim nejakych problemu a jeste ke vsemu mam zejtra zkousku ve skole a to nic neumim... takze asi tak nejak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 teda tady to ale vychcipalo, standis resi nove klicky, omartinek lakuje kola a ja chodim na do skoly - to je ale nuda tak kluci jak je? ja jsem tenhle vikend prezul auticko na Sirius zimaky co jsem mu koupil a mam nejak pocit ze mi uplne nesedi... jinak mam hotovou pulku zkousek a snad se dostanu i do dalsiho semestru - vzhledem ke skolnemu fajn zjisteni .jeste to platit - sakra... a co jak jste na tom vy? copak je noveho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 jj, kazdej jede v něčem. já jsem ještě řešil obměnu podvozku jinak je dobře. děti dělají radost a jinak nic novýho. sirius???co to je značku?? tu slyším poprvý, měl jsi šáhnout po nějaký známější značce tak tu druhou půlku už snad zvládneš s malíčkem v nose, ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 jj, videl jsem v tematu o Rozarce... Sirius je oznaceni originalu od Skody, mam fotku v tematu o Zlaticku jako vypadaji celkem pekne, ale proste to tak nejak neni uplne moje predstava no snad jo, ve stredu me to cekaji dve tak snad to bude ok a pak mam jeste nejakou nekdy v prubeu unora a ta bude posledni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Ozi spatne jsem se vyjadril na me strance, k lakovani kole nedoslo, jednalo se o domaci lesteni silichromem a vysledek celkem prekvapil. Jinak ted bude asi na chvilku pauza s autickem, budu nastupovat do jine prace a az vydelam nejake lepsi penizky , prijde jako prvni konecne ten predni spoiler. A letos v lete budu delat komplet brzdy takze to bude zase co delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 aha, me to na tech fotkach prislo jako kdyby si je daval do laku... jj, zmena prace pro penizky je potreba, tak hlavne aby se zadarilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Onas už aby jsi tam byl Ozi tak pokud je to od škodovky, tak snad by mohli být dobrý. přece nebudou dávat na auta nějaký šlupky gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 jee, tys myslel pneu, ja myslel oznaceni disku... jsou to alu Sirius od Skody, a na tom nazute GoodYear UltraGrip 7 - coz tedy musim rict ze zadny zazrak. Puvodni plan byl prehodit na to moje Dunlopky co mam zimni, ale nevim jesli to nakonec udelat, protoze se mi ty hliniky proste nejak nelibej... No jestli se udela za 14 dni nejakej ten prazskej sraz tak tam bych se na nich jeste asi mohl ukazat, prezouvat na letni se mi jeste nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Onas už aby jsi tam byl Ozi tak pokud je to od škodovky, tak snad by mohli být dobrý. přece nebudou dávat na auta nějaký šlupky gumy uz se tesim jako maly kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 jee, tys myslel pneu, ja myslel oznaceni disku... jsou to alu Sirius od Skody, a na tom nazute GoodYear UltraGrip 7 - coz tedy musim rict ze zadny zazrak. Puvodni plan byl prehodit na to moje Dunlopky co mam zimni, ale nevim jesli to nakonec udelat, protoze se mi ty hliniky proste nejak nelibej... No jestli se udela za 14 dni nejakej ten prazskej sraz tak tam bych se na nich jeste asi mohl ukazat, prezouvat na letni se mi jeste nechce... takk hliníky prodej a pořiď jiný na letní je ještě brzo, ještě padá sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 jj asi budu muset, no uvidime jeste zkousim jestli by je nechtel otec, ze prece jen v ramci rodiny by to pro me bylo pohodlnejsi jj,to je, ale uz hodne pocitam kdy budu prezouvat, mam je u nasich, tak vzhledem k tomu ze tam jezdim jen tak jednou za mesic, tak abych se k tomu nedostal zase moc pozde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2011 já to udělal stejně, dal jsem tátovi moje 14" a koupil 16" a je klid, protože za cenu co bych za ně chtěl, bych je těžko někde prodal musíš si je přivézt do Prahy, aby jsi je měl po ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 (editace) no problem je ze je nemam kam dat mam sice garaz, ale jen jako gaazove stani pod domem, takze nemam jistotu ze mi je nikdo nelohne a do byu je dat nemuzu by me zena zabila jo a jsou to 16" a prave mam zimni 16" plechy, puvodni plan to vymenit nakonec asi krachne tak budu muset vymyslet neco jinyho... no a otec mi tedko rikal ze je nechce a ze si radej necha svoje loukote od Dezentu - trochu nechapu, ale dobre a v garazi v letnanech u babicky taky neni dost mista pro tri sady kol Jinak dneska uspesne dve zkousky a zbejva jedna v prubehu unora - uff, to bylo peklo... Editováno: 26. leden 2011, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2011 nemáš to jednoduchý dle mě plechy prodáš v létě, škoda, že to nejsou 15", ty bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.