Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 vsak ale ty mas jinou roztec nez OII, ja mam 5x112, ale mozna bych o jednich vedel, zkusim to jeste promyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 (editace) tak jsem si dneska jel vyzvednout od segry cervenej vracek ze si ho pujcim, protoze jsem chtel prestehovat nejakej material a zjistil jsem ze to mame za krasnych 271 000 km na tachometru, takze zitra misto vecerniho stehovani jde auti na servisku no jo dej segre auto do uzivani a nic neohldia btw: neznate nekoho v autorizaku skoda? potreboval bych razitko na servisku a muj mechanik je na dyl doma s nejakou zlomeninou... Editováno: 26. leden 2011, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2011 já znám jednoho v Týně nad Vltavou, ale bohužel nevím,kdy se dostanu domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 no auto uz je v servise, takze s razitkem to zase tak moc nespecha... jeste shanim tady v praze aby to bylo tak jako lepsi pokracovani, napred 6 let budejce a ted praha, tak uvidime jestli se povede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2011 hod sem foto kol, zkusím je nadhodit kolegovi v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 ok, dal jsem tam tedko zpatky radsi plechace, lip se na nich jezdi, tak nekdy po vikendu az se vratim do prahy tak dam fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2011 dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 tak co chlapci. jak je?? nějaký novinky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 ale pořád stejně kamaráde, už aby bylo jaro, už je ta zima nějak mooc dlouhá. Myška by si zasloužila už pořádnou očistu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 tak to si říkáme oba dva, ale o víkendu malou očistu udělám. dlouho nepršelo, tak je auta jak hnůj a chtělo by to už pořádný kola jo a letos to focení už uděláme a v zimě bude stavět puzzle ( teda aspoň já, možná i Mates ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 novinky nic moc, delame doma podlahu v loznici a pristehoval jsem si postel, chudak Zlati, se to ani nemohlo vejit, ale nakonec to zvladla... no a jinak porad chystame nejake myti, ale pocasi nepreje, tak to asi dopadne az na letnich za mesic... a cos uprav tyce tak s Ivanem.S tady z fora resim predelani na Bi-xen a vypada to uz celkem nadejne, tak snad to v dohledne dobe dopadne. minuly tyden jsem mel na test Supa II kombik v plne a vcetne bi-xen a to svetlo je fakt paradni... dalsi vec je ze bych se porad chtel zbavit sady kol, at uz litaku, nebo plechacu, ale zatim se nejak nedari... no a abych toho nemel malo tak mi misto textilnich kobercu prisli gumove - takze mam ted dvoje a hadrove na leto ani jedny... a jeste ke vsemu me dorazilo PPL, pres ktere mi z OB-autodilu posilali clonu na chladic a PPL ji krustlo a ted to tam mam uz druhy mesic na reklamaci... takze asi tak, nic moc pozitivniho, ale urco bude lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 tak to si říkáme oba dva, ale o víkendu malou očistu udělám. dlouho nepršelo, tak je auta jak hnůj a chtělo by to už pořádný kola jo a letos to focení už uděláme a v zimě bude stavět puzzle ( teda aspoň já, možná i Mates ) každopádně to puzzle by to chtělo, ale nejsem si jis jestli by jsi to dal s Matesem dohromady. já to nechám na manželce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 (editace) jj OZI přepravní společnosti to já znám, již nikdy více. Dneska z jedné odcházím. Dnes mám svůj poslední den u DPD. Editováno: 28. Únor 2011, autor: omartinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 každopádně to puzzle by to chtělo, ale nejsem si jis jestli by jsi to dal s Matesem dohromady. já to nechám na manželce. to si piš, že jo. budeme to stavět po odpolednech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Ozi 1. jsi se nějak mco rozepsal 2. bi-xenon určitě hezká věcička 3. tak přes léto by se ti měli kola podařit prodat, to je vždy slušná poptávka 4. tak ty gumový pošli zpátky, že jsi je je neobjednal a trvej na textilních a nebo vrácení peněz 5. tak to bych si na PPL došlápnul, protože mají ze zákona povinnost vyřešit reklamaci do 30 dní a pokud to nestihnou, tak máš nárok na vrácení peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 omartinek: jj jsou to lumpove, ale moc na ne nadavat nemuzu, donedavna me pekne platily standis: 1. jj, vim, ale nejak dlouho jsem tu nepsal tak mi to nedalo 2. to rozhodne urcite je chci a tim ze mam origo xeny tak je to jeste lepsi 3. no snad jo, ale jsou to jen 16" tak nevim, a jeste na zimnich pneu - i kdyz premylsim, ze bych je ted dal na auto abych je dojel a pak teprve prodal. 4. no mame sluzebni octavky, tak to zkusim s nekym vymenit v praci 5. jj dneska je to myslim 30 den tak to od zitrka zacnu nejak intenzivneji resit, ale stejne, vanocni darek to mel bejt, na leto mi to bude k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 tak dneska jsem koukal na nové logo Škodovky, a musím říct, že se mi móóóc líbí. Povedlo se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 jj, mě se taky móóóc zamlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 pak dej Ozi vědět, jak jsi dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 a co říkáš na toto?? http://new.skoda-auto.com/CZE/news/info/news/geneva_2011/news/Pages/2011_33_geneva_designova_studie_a_novy_design.aspx a http://new.skoda-auto.com/CZE/events/geneva_2011/Pages/home.aspx http://forum.skodahome.cz/topic/101961-skoda-koncept-pro-zenevu-2011/page__st__25 taky zajímavý projekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 ještě to dám pro jistotu sem kluci škodováci nemáte někdo na prodej Jawu 50 typ 05,20,21 klidně i nepojízdnou, ale s platnými papíry? Nabídněte prosím. Ještě jsem zapomněl. Může to být i typ 555, 550 ( pařez - jednosedadlák ) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) a co říkáš na toto?? http://new.skoda-auto.com/CZE/news/info/news/geneva_2011/news/Pages/2011_33_geneva_designova_studie_a_novy_design.aspx a http://new.skoda-auto.com/CZE/events/geneva_2011/Pages/home.aspx http://forum.skodahome.cz/topic/101961-skoda-koncept-pro-zenevu-2011/page__st__25 taky zajímavý projekt jinak tohle není vůbec špatný, ale pochybuji že se to stane realitou, myslím si že to dopadne jako se studií Škoda Tudor. To byla parádní studie a nakonec to taky utopili. Češi budou už dělat jen rodinná auta a to je veliká škoda. Editováno: 8. Březen 2011, autor: omartinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 studie Tudor 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 nekde tady je i vic fotek a prej je o v depozitu v mlade boleslavi a snad nejak i volne pristupne. skoda ze to neni delane z OII ale ze Supa prvniho, jinak bych nad tim zacal i premyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 (editace) Já mám Ozi takové tušení, že je to postavený na podvozku Octy...jedničkové Editováno: 9. Březen 2011, autor: omartinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.