Ozi Toretto Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 to nevim, nekde jsem to kdysy cetl, ale nejak si to uz nepamatuju, ale porad to ma ten cumak jako Sup a ten se mi proste moc nelibil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 v pátek snad konečně přezouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 o vikendu me to taky ceka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 já radši ještě počkám, ale už se na kolečka móóc těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 no ja bych musel cekat az do kvetna a to se mi moc nechce, takze asi nebude jina moznost nez o vikendu prehodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 ráno se probudím a bílo ale nevydržel jsem a dal jsem letní kolečka. v týdnu má být už hezky, tak trochu sběhu o víkendu mi nemůže ublížit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 ja jsem chtel prezout vcera pred cestou do prahy a nakonec jsem se k tomu nedostal, protoze kdyz jsem prijel pro pneu na chalupu tak bylo bilo a toho jsem se bal, prece jen cesta do prahy neni tak kratka a nechtel jsem riskovat, takze se prezouvani odklada o cca mesic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 sice bylo bílo, ale třeba by si ten kousek vydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 no jel jsem s plnym autem lidi tak jsem to nechtel riskovat... mimochodem sem zapomnel napsat, delali jsme chip na sluzebni OII FLce a teda fakt paradicka, auticko uz lita skoro jak letadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 ten by se mi taky líbil , jen je škoda, že na benzín je drahej a nic moc výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 no me s tim pomahal znamy zde z fora a stalo to asi jen tri a pul tacu, takze parada... akorat nevim jestli by se to na benzinu nejak razantne promitnulo, koukal si na to nejak detailneji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 kouka jsem na jednu firmu, tam by uměli zvednout výkon o cca 9 kw, ale pár kluků mi to tady na foru nedoporučovalo, že už je výkon dost našlapanej, tak nevím, zda by to něco udělalo s motorem nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 no ja nevim, u tech 16V sem jako o cipu nic moc neslysel, jen jeden znamej to ma a ten rikal ze to ani nepoznal - a to to mel odbrzdeno... ja myslim ze ty diesly jsou na tohle prece jen o trochu lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 spíš o hodně lepší. budu si muset počkat na další auto, krterý bude jedině naftička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 jj, diesel ma v tomhle svoje kouzlo, ja jsem to poznal pred peti lety, kdyz jsem si koupil prvni Octavku a nemenil bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 prodám alu kola 17" 5x112 s pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 zdravím všechny, prodávám svoje zimní pneu s pneumatikama 5 mm vzorku. cenu nabídněte. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 co planujes na zimu? nejake lite? jinak myslim ze tedko zimaky asi moc dobre prodat nepujdou ja se o to snazim nejakou dobu uz a nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 nene alu určitě ne , líbí se mi plechy z audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 nejsou nahodou stejny? pripadne posli fotku at vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 nene, hodím sem odkaz do bazaru http://auto.bazos.cz/inzerat/9570896/Lita-kola-15-5x100-Octavia-Audi-VW.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 (editace) aha, ty znam, ale tam pisou ze jsou to litaky a to jsem si taky myslel... Editováno: 3. Duben 2011, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 tak to neva, ale vypadají jak plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 jj, to jo a vypadaji pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 nene, hodím sem odkaz do bazaru http://auto.bazos.cz/inzerat/9570896/Lita-kola-15-5x100-Octavia-Audi-VW.php móóóc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.