omartinek Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 hej hola hospůdko, jedno chlazené polotmavé zapoměl jsi kamaráde dodat, že se jedná o NEALKO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 tak, tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 to nevadi, tak kdy a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 dlouho se tu nedělo co nového chlapci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 koukám na nový facelift stránek a zatím chaoz. Jinak je to stále stejný, na srazík nezbývá čas, ale ono to někdy vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 presne jak pise Omartinek - z novych stranek jsem lehce na rozpacich, nektere veci se chovaji trochu jinak a tak... no a sraz, to fakt nevim kdy, ale mohlo by se neco navrhnout, at to neskonci jako vanocni besidka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 nový stránky se mi líbí, měl jsem tu čest na vw-scene. je to jako se vším co je nové. jde o to, než si člověk zvykne a pak už vám to ani nepřijde. upgrad fora se udělat musel, hlavně se to dělá z důvodu, aby do nich žádný hacker nenasadil vir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 standis jasny, nemam s tim problem - jako vsechno je to jen o zvyku... Akorat se toho dycky hodne meni, ale to je obecna vlastno ip board for taky jich par spravuju, ale nemusim se na nich pohybovat. Proto i treba nektery skupiny pro ktery jsem delal fora, tak se pak radeji uchylili k phpbb forum - kde je sice mensi bezpecnost (v zakladu), ale taky min zasadnich zmen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Přátelé vozů ŠKODA, přeji Vám za celou rodinku nádherné Vánoce, tisíce bezproblémových kilometrů v roce 2012 a hromadu inspirací na úpravu našich miláčků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 i ja preji hodne stesti, zdravi a mnoho spokojene ujetych kilometru v roce 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 taky se kamarádi přidávám s blahopřáním ke spokojeným svátkům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 kuci tu je mrtvo, to je strasny, tak kdy podniknem neco na jihu uz je pekne tak nejaky maly lokalni sraz, by jsme mohli udelat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 já jsem pro, já narozdíl od Vás jsem na Jihu pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 ja taky, jen je potreba to naplanovat dostatecne dopredu... no nebo muzem udelat vyjezdni zasedani budvaraku v praze v budvarce, aby to bylo tematicke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 že bych vytáhl rodinku na výlet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 že by konečně?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 (editace) no vidis, posles je treba do zoo a my dame sraz Editováno: 27. Březen 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 že by konečně?? :-) můžu spát u tebe? Kdybych se náhodou prdnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 a kde jinde by jsi chtěl nocovat?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 vsak roomster, to je druha loznice, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 treba nepit a jet do BnJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Ozi jwště jsem neměl tu čest přenocovat v Myšce, zatím mě máma nezlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 no to me doma taky nikdo nezlobi, ale je pravda, ze parkrat uz jsem na akci ve Zlaticku spal - jeste ze mam kombika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 ale všechno je jednou poprvé. To by Pjažáci čuměly kdyby jsem si ustlal před hospodou v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 jj, to rozhodne, jen bych se bal, aby te nebudili policajti v domeni, ze si bezdak co se do auta vloupal a usnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.