djmanny Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 zdravim...chtel bych se zeptat... mam levný přísun nových LPG systémů.... montaz taktez mohu zajistit... bohuzel ty LPG systemy jsou ze zahranici...tudiz nemaj ceskou typovku.... lze toto prihlasit??? popripade jak to nechat otypovat??homologaci vcetne certifikace nebo na jakych spravnych mistech se ptat??? zalezi podle toho kolik by stala ta typovka... kdyby to bylo dobry tak se vsim sady komplet montaz v odbornem servise,jen ze si tam date dopoledne auto a odpoledne odjedete,tak cena by byla cca 15 000,- chci udelat krok proti firmam,ktery na tom rejžujou nezkutečný peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Můžu se zeptat, co je to za výrobce systému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Zdar, je to úplně jednoduché, dovez zboží, namontuj ho do auta a je to. Nejdřív majitel musí zažádat o individuální přestavbu na LPG, namontuješ auto, doložíš k němu papíry, žezařízení prošlo homologačními zkouškami které schválilo MD ČR-což pro tebe jako individuálního dovozcejistě nebude problém/dovozové firmy to řeší i několik let/,pak vezmeš auto na zkušebnu/jsou 3 v republice, na objednání/, kde udělají testy-cena cca 8-11 tisíc dle typu auta,/ze zkušenosti auto musí mít tak max 80 tisíc, přestavěné auto musí v tom okamžiku splnit normy jako vozidlo prvně uvedené do provozu, takže sranda,ne?-když to náhodou neprojde vrazíš jim pár tisícovek a je to/ pak předáš vozidlo zákazníkovi,ze zákona jsi povinen mu k tomu dát všechny potřebné doklady-homologační, záruční atd,platnou revizi, majitel pak musí absolvovat STK a emise-cca 2500 Kč, nakonec dá už jen 200 Kč za zaevidování, takže jednoduchá záležitost, ještě maličkost, od té doby co dostane majitel vozidla kladné vyjádření pro přestavbu má na vše měsíc, takže vlastně času dost, kolik že jich takto přestavíš ???? k nám dojede zákazník, namontujem auto, zaplatí cca 25 tisíc, do 5 dnů se na odboru dopravy za 50 Kč zaeviduje a je to.... tak přeji hodně zdaru, pak napiš, kolik aut jsi přestavěl tímto stylem,opravdu u tebe zákazní ušetří, já ti pak napíšu, kolik jsem jich udělal já...jsi naivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 dávejte si pozor na to, kde zakládáte nová témata tohle opravdu do instalačních manuálů nepatří, stačí si přečíst téma: na co tato sekce slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 já jen odpověděl na otázku, přesuň to kam je třeba, já tomu nerozumím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Karle, to nebylo na tebe, ale na autora tématu. Tys jen reagoval. Ikdyž Tvá reakce je v podstatě instalační manuál. Ale dotazy tam nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.