Přejít na obsah

1.6 MPi (75 kW)


petrenka

Doporučené příspěvky

Hledám nějou firmu na chip tuning na Moravě a našel jsem http://www.profichip.cz a http://www.autochip.cz/

Nějaké zkušenosti ?

moc díky

Chápu, že to máš daleko, ale nechceš ještě zvážit cestu ke zkušenějšímu úpravci.. třeba tomu sportmotoru? Tuhle úpravu dělají údajně od roku 01 a ještě jsem na ně nečetl stížnost. Osobně si myslím, že když už chiptuning, tak stojí za to si pro to zajet i dál, protože to nemusí být až taková sranda, když od samotnýho Cimbu se mi dostala odpověď, že chip u tohohle motoru nejde a Krysarrovi prý zas narovinu řekli, že to prostě neumí. Navíc ostatní firmy mě odrazujou už jen tím, že když se podívám na jejich weby, tak mají napsaný špatný hodnoty výkonu a točáku i v serii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

krysarr: ahoj :), a já myslím, že i rozhodl, ale ještě mi pár měsíců platí záruka a přes léto najedu určitě dost kilometrů, tak to raději ještě trochu odkládám.

Nazdarek :)

Myslel sem si to, ale je fakt, ze s tou zarukou bude mozna fakt lepsi pockat a pak hura opicovat :) Kdyz budes chtit, muzem zkusit to pruzny zrychleni, jaxme o tom mluvili. Pristi tyden jde auto preventivne na vymenu spojky, precejen 216500km a porad je puvodni, tak mam trochu stazenou )( :) pak kdykoli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vorlando: no to víš, že jo.. můžem poblbnout ;).. kde, že to bydlíš? Ústí? Daleko.. ale když budeš na návštěvě ve Středních Čechách, tak dej vědět. Ne, já od toho zázraky nečekám, max. výkon a točák není o moc vyšší v porovnání s turbomotorama, ale ten jejich průběh vypadá na grafu o dost líp.. hlavně v nižších a středních otáčkách.. a o ty mi jde.

krysarr: jo, to bychom klidně zkusit mohli, stačí se jen domluvit. Takhle z auta do auta se to blbě porovnává, ještě v obci.. snad ani nejde.. přeci jen je tam velký rozdíl v letech, kilometrech, podvozku atd. Přesto se opravdu zdálo, že ta reakce na plyn, hlavně v nižších otáčkách, byla u tebe lepší.. ale nejlíp by se to opravdu vidělo, kdybychom jeli vedle sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jo :kol-47: .. no hlavně ta spojka chce fakt vyměnit :D

Jojo, a to uz zacina zabirat jeste na kratsim useku toho chodu, nez kdyz sme testovali. V pondeli sem jel do CB, Praha Jizni mesto az CB centrum, k tomu pred Budejkama prutrz mracen jako blazen a ve Veseli kolona 60km/h jedoucich kamionu a avii, za 1:27, takze to dostalo trochu kour, ale ja fakt strasne spechal ;) Zpatky sem mel spotrebu o 2 litry nizsi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dotazoval jedné firmy Autochip. Co na tu odpovědě říkate ?

Dobrý den,

-asi hodinu

-ne

-nedkáži spočítat, od dob co se vyrábí u nás min. 60x -graf nemám, pouze tabulky z dřívějších měření, možno změřit v Praze na brzdě -Lípa 312 - u Zlína - jedná se o obchodní zastoupení, kam technik v současné době cca 1x týdně dojíždí, v budoucnu bude technik přítomen trvale

- je

potřeba se objednat dopředu.

omlouváme se za strunou odpověd, ale mám zde cca 100dalších emailů :(

Petr Kučera, AutoChip s.r.o.

------------------------------------------------------------------------------------------

> Dobrý den,

> chci se zeptat na nějaké podrobnosti ohledně chipu na Octavia 2 1.6MPI

> > 75KW:

> -jak asi dlouho trvá přeprogramovaní jednotky -dojde ke změně spotřeby

> -v kolikati případech byl již tento motor chipován -máte někde

> vyslednou charakteristiku(graf) průběhu otáček atd.

> -jsem ze Zlíne, kde by se to případně odehrávalo

>

> díky za odpověď

>

Editováno: , autor: petrenka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...