IrOnm4n Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Zdravím,nevedel by mi niekto poradiť mam problem s klimatizaciou,zapnem ju a po chvilke ju vypne respektive vzduch ktory mi fukal z fukarov ako keby mi nejaka klapka preklopila a fukal mi dakde pod palubovkov, potom vypnem zapnem klimu zase par sekund bezi a to iste znova a znova... Poradte mi prosim.. Je to octaviaII mr.O7 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Nutno na diagnostiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IrOnm4n Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Nutno na diagnostiku... VAG nenasiel ziadnu chybu ale zistil som ze to robi ked sa motor zohreje.. pokial nieje zohriaty klima bezi normal a akonáhle sa zohreje tak to začne.. akoby to nejaku klapku preklopilo a chladny vzduch z fukárov fučí niekde pod palubovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Diagnostika neznamená vyčíst jen pamět závad,musí se někdo podívat i do bloků naměřenýc hodnot.To bude ten zakopaný pes.Bude tam určitě nějaká odchylka od normálu.Nejspíš na některém teplotním čidle.Jed do značkového,tam si stím vědí rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Neotvírá se ti klapka vnitřního okruhu. Při max chlazení se zavře hlavní venkovní přívod vzduchu a přepne na vnitřní okruh, ale ta klapka se ti neotevře. Důvody: 1. Nainstalovaný face climatronik(neumí ovládat servo pro tuto klapku) 2. Vyměněno ovládání climatroniku, ale není přízpůsobeno na tvůj počet klapek 3. Rozbitý mechanismus pod motorkem, který ovládá jak venkovní tak vnitřní klapku(nepravděpodobné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.