Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci si koupit DX navi a chci se zeptat jak ji vyzkoušet.Stačí ji připojit na ISO konektory v autě?Dá se nějak vyzkoušet zda funguje navigace bez připojené antény?Dá se eventuelně změnit jazyk?

Poznáš akorát, jestli je navigace funkční tedy tím myslím rádio. Bez GPS antény funkci navigace nevyzkoušíš...

• 4 týdny později...
  • Autor

Chci se zeptat zda jde přehrát software v navigaci aby měla CZ menu?

jde to . ale neco te to bude asi stat.

• Autor
jde to . ale neco te to bude asi stat.

S tím počítám.Víš o někom?

• 2 týdny později...

Zdarec nejsem si jistý, ale zdá se mi, že tata v Audi jen strčil mapu ČR s nějakou češtinou a najednou ji má normálně v češtině...

• 8 měsíců později...

Dal sis s tim práci, takže máš u mě velký plus tohle se moc hodí!! :palec2: :palec2:

Dal sis s tim práci, takže máš u mě velký plus tohle se moc hodí!! :palec2: :palec2:

Díky :palec2:

• 3 měsíce později...

PO MONTÁŽI A ZAPOJENÍ PODLE DP MI TO ZAČELO PSÁT CHYBU 01304 Autorádio - bez komunikace Gateway

Chyba na navi alebo Gateway? Asi na navi že?

Udělal jsem gateway reset a ok

co jsem ti říkal

co jsem ti říkal

Dík

• 6 měsíců později...

Zdravím, mam dodělanou DX navigaci tudíš nemužu si pustit ani audio cd jen navi a radio, což mě docela štve. Někdo mi řikal a dokonce kdysi mi hodil link na jakýsi něco kde mi pujdou mp3,aux apod. Je to možné? Popřipadě pokuď by mi někdo ten link mohl najit. Ja už jsem bezmocný :feve: Ať hledám po foře,google, pišu SZ těm co mají jisté zkušenosti s DX. Tak vždy bez pomoci. :aggressive:

Tak jsem se rozhodl prodat DX a koupím si nejaky pekny radio :-P

snad to samý vole jako na symphony, bud ta kravina na USB a nebo changer ne?

Pravě že ne-e. Jenže malo kdo to umí zapojit. A kluka kterej mi to měl zapojit ten to ted neudělá že jsem ho naštval. Ještě se na to pozeptám. Malo se to tu řeší. Jde to řešit přez to DVD nějak a pak ten kabel snečím za 2500 co jsem se dočetl. Musim víc patrat.. U symphonu to bylo jen aux a pak changer. U dx s changerem si pomužeš tim že ti pofrčí hudba ale nepofrčej mp3.

Edit: ono už je to vlastně jedno, jen mě to zajimá. Jelikož DXka jsem se zbavil. Jen teď nevím co dal za radio :)

Upraveno od kodemi.:R

• 1 rok později...

Cau...mam otazku,,nikde sem to tu nenasel... mam Dx navigaci....pri hodne seslabenym zvuku mi jakoby v pozadi hucí v reprakach... a cim vic zesiluju tak se huceni bud vytraci a nebo ho asi prehlusi zvuk nevim...je to desne neprijemny. kazdopadne se chci zeptat je to normalni? ..... dela to nekomu? fakt nerad bych slisel ze NAVi uz to ma za sebou :help::feve: diky :-)

Fakt nikdo? ..... jd eoto ze kdyz chci poslouchat radio nejak normalne tak proste slysim neprijemny huceni....

• 2 měsíce později...

Zdravím kluci mám možnost koupit Rádionavigační systém škoda DX a chci se zeptat těch co to mají v autech jestli je to dobré atd. Umí to přehrát mp3 ?? a vezme to nějaký film na CD mám tam radio pioneer deh- 2120ub a chtěl bych to dát misto něj. Díky za rady

Samo o sobě to ani mp3 ani dvd neumí... to umí columbus atd... jde to dodělat ve spojení s cd changerem, ale nevím podrobnosti.

co se týče funkčnosti tak to funguje poměrně dobře, když máš nejnovější mapy, ale dost blbě se shání záložní kopie...

Každopádně když jsme ji měli tak nám ji během 2 let dvakrát ukradli, takže už ne...

Dík za info a měls k tomu nějakou jinou amtenu na přijem pgs.....

mp3 umí pomocí xcarlink.cz, mapy se stále aktualizují.. ted jsou 09-10.... DVD připojíš pomocí RGB převodníku.. ´gps anténu můsíš připojit, na netu seženeš kolem 400kč.. jakákoliv s smb konektorem..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.