Royce Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Dík za info a měls k tomu nějakou jinou amtenu na přijem pgs..... buď si tam hodíš nějakou jakoukoliv GPS anténu co se strká na palubku atd.. nebo origo je na střeše: nebo tam klidně můžeš dát ploutvičku atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 ..k tomuto účelu jsou antény jak pro FM tak GPS v jednom...jedna je klasická...v orig. stylu Škoda nebo zmíněná ploutev.Počítej ale s cenami cca 1000-1200,- http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/130-3-stresni-anteny/5/1094-SHARK-AM-FM-GSM-GPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Potřeboval bych servisní manual na navi DX,kdyby někdo měl tak ať se prosím ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Stačí tohle? DX_A04_A4_B5.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Díky, já bych ale potřeboval elektro schéma součástek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 co přesně potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Potřebuji servisní schéma vnitřních spojů navigace DX. Odešla mi do kopru a chci ji opravit.Je to Blaupunkt BNO 881.Hledal jsem na netu ale nic nesehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Obrať se na fimu Rachot Nová Paka: Tam uměj hodně věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 (editace) ..k tomuto účelu jsou antény jak pro FM tak GPS v jednom...jedna je klasická...v orig. stylu Škoda nebo zmíněná ploutev.Počítej ale s cenami cca 1000-1200,- http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/130-3-stresni-anteny/5/1094-SHARK-AM-FM-GSM-GPS Fujtajksl, tahle ploutev je ale ošklivá BRRR EDIT: souhlas s Roycem, fuknčně není kdovíjaká bomba a pokud parkuješ na ulici počítej s neohlášenou návštěvou auta = nestojí to za to ! Editováno: 1. Říjen 2010, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Premik22 Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 ahoj chlapi už jsem založil nový dotaz ale nikdo neodpověděl, tak to zkusím tu, ulomilo se mi tlačítkon a DX ro přepínání denní/noční režim, potřevoval bych vědět jestli to jde sehnat někde...díky Přema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja... Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 (editace) Nevíte někdo co je to za radio,nějaký přesnější označení a co musím udělat pro to abych ho dostal do auta a všechno fungovalo? Editováno: 14. Březen 2012, autor: Paja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 navigace škoda octavia DX, pokud nemáš maxidot tak GPS anténu a připojit na ABS signály a systém nakodovat k vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja... Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Děkuju.to teda nemám moc radost protože to nezní moc jednoduše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 je to velmi jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja... Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 vypadá to že ty bys to dokázal.Na kolik by mě vyšli ty ostatní věci když někde seženu radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 radio mám taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja... Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 máš zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Mach Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Zdravím, mam dotaz jak je složité a co je potřeba k předělání 1 din rádia na 2 din. V tuto chvili mam 1din symphony a chtěl bych 2 din DX s navigací. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Nehledal jsi, jinak bys musel najít toto téma. Témata jsem sloučil, tak si to tady pozorně prostuduj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Tady je návod jak na to v instalačních manuálech. http://forum.skodahome.cz/topic/25182-navigace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch0 Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Dobry den chci ted koupit DX. Chci se zeptat kdyz koupim v nemcine jestly se to na prenastavit na CZ, nebo musim koupit primo CZ. A jak je to s mapama? A jak je to se zapojenim kdyz aktualne mam ŠKODA Symphony. Dekuji predem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 osobně bych se dnes na DX vysral.Jsou jiné možnosti,daleko lepší,tohle už je dávno za zenitem. Jaké možnosti jsou se mě neptej,zkus googlit,ale na to že DXo je jen rádio,dobře umí navi,ale asi koupíš starý krám,který má už mechaniku za zenitem,špatně čte CD,problémy s mapy.Kašli na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David.fabia1 Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Dobrý den, neměl by jste někdo na prodej CD s mapou 2013-2014 do autoradia Škoda dx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruusha Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 Zdravím všechny, chci se zeptat zda někdo z vás ještě používáte Navigaci dx, chtěl bych udělat novou verzi češtiny a časem možná i map, chtěl bych vědět jestli by o to byl zájem nebo už to nikdo nepoužíváte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 Zájem si myslím, že by byl velký, zvlášť o aktuální mapy. Otázkou je kolik za to😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.