Přejít na obsah

Tak vám nevím....


hudyx

Doporučené příspěvky

Zdravím,

přemýšlím o koupi Octavii II, 1.9 TDI 77 kW, po prvním majiteli, rv. 2005 , je za slušné peníze, má servisku, mé požadavky na výbavu splnuje- ELEGANCE.

Chtěl jsem se zeptat, jestli je stav tachometru na Octavii moc, má najeto 210 000 km ... ale má je zase poctivé asi, oproti těm, co mají najeto 120 000 km. Mám o ní uvažovat, nebo už do ní budu jen cpát prachy.

Díky za názory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Klidně bych do ní šel pokud má 210 najeto a poctivou servisku tak investice budou tak 10 tis. podle toho kdo bude rozvodák měnit,jinak co se tyče brzd,tlumičů a pod,tak to stejně časem čeká na každyho at má najeto 100 nebo 200.Takže pořádně prohlídnout a možná bude v lepším stavu než nějaká se 100tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Otazka je cena, ja koupil s 250tis a stala 130tis, jestli ti ju necha za nejakejch 150tis tak do toho di, jestli bude chtit vic, je to na povazenou, ja ji mam pul roku a kdyz odectu elektrony tak sem do ni uz nasypal 40tis a jeste nekoncime, cekaji me brzdy a tlumice a pak se urco neco vymrvi. Takze otazka je jestli ses pripraven sypat dal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...