RichardD Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Mám 198cm a nemůžu si pořádně na výšku ani vzdálenost nastavit volant tak, abych viděl na spodní část maxidotu (zařazený stupeň DSG) a zároveň mi při brždění nezavazel vystřelovací klíč v zapalování. Větší už být asi nemohl Dá se ten klíč nějak předělat na nevystřelovací+dálk.ovládání (případně vymyslet něco jiného) nebo mám prostě smůlu a se svojí výškou si volant pořádně nenastavím? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ahoj, u mě je to to samé, mám 192 cm. Jediné co mě jednou napadlo, tak rozpůlit klíč jako když měníš baterii. Musel by jsi ale na té polovině s klíčem dodělat nějaké poutko, nebo dírku aby to šlo dát na kroužek k ostatním klíčům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 hosi co to rikate za kaviny, je to jen o tom jak si to clovek nastavi... ja merim rovny 2 metry a vejdu se do OII vpoho i s klicem je to jen o tom jak si clovek sedne... .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 presne tak 196 a klic nezavazi ani nahodou sedacku mam uplne dule a volant zase nahore bych rek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) No jo, ale to máš asi dost špatný výhled před auto Editováno: 13. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 to si nemyslim, haupnu vidim komplet a jako ze nevidim pred predni naraznik a nemam hlavu oprenou o strop - jo v podstate jsem za to rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 15. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Ještě by mě zajímalo jak se sedadlem dole opřeš ruku o tapec. Já třeba tohle nemůžu, protože mám při tom vykloubenou ruku nahoru a rozhodně to není pohodlné. Takže mám sedadlo o kousek výš, volant o dost vysunutý k sobě a opěradlo mám na větší úhel, protože u toho musím skoro ležet (jinak mě bolí záda). Navíc volant nemůžu dát dolů protože mi tam právě začne zavazet onen klíč Kdyby tam nebyl tak mám přesně co potřebuju, ale za jízdy ho vytahovat nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Ještě ža já se 175cm tohle řešit nemusím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Hele Dodo sorry ale tohle téma není pro prcky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Tak mám dojem, že se pojedu po letech podívat do LBC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) Přijeď, a dej vědět kdy. postavím na kafe. Editováno: 15. Květen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Oukej. Možná to nebude dlouho trvat-budeme mít sraz z TUL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 no ja s tim nejak nemam problem, navic jsem se v anatomech naucil sedet celkem rovne, takze mam ruce nahore. kdyz z nejakeho duvodu vic lezim tak mam zase nohy jako roztazene kolem volantu, protoze jinak me pak boli zada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka2106 Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Takže já mám 185 cm a mám ten samej problém. Když si sednu pohodlně, tak ať nastavím sedadlo jak chci a volant k tomu tak, aby mi to vyhovovalo výškově, tak pravým kolenem kopu do klíče. Řeším to tak, že klíč strkám do dírky vždy "znakem nahoru" a po nastartování ho sklopím, takže visí dolů. Je pravda, že potom mám pro koleno zase málo místa na pohyb doprava - doleva - bez tohoto pohybu se ale objedu. Asi by to šlo i naopak, sklopit klíč nahoru, to by se ale musel zajistit nějakou gumičkou, aby se nevrátil do vodorovné polohy. Pro koleno by to bylo ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Řešení by bylo..předělat zapalování na tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Tlačítko mě taky napadlo, ale to je mimo moje znalosti a schopnosti, víš o někom kdo to v OII má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Taky mám 185 a s klíčkem problémy nemám, sedačku mám většinou úplně dole nebo o jedno zapumpování nahoru. Vidím jak na Maxidot tak i na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Řešení by bylo..předělat zapalování na tlačítko umite nekdo to tlacitko neco jako v a6 pry to ma golf vi takze sance by mozna byla taky byse mi libilo kdyby to umelo samoparkovani jako novej sub 2 nebo golf vi to nejde ? pritelkyni by se to libilo a ja bych nemusel menit alu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 31. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Rád bych tohle téma oživil, protože je to už rok a půl a pořád se mi sedí blbě Nemá někdo za tu dobu už nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Co to pořešit tím startovacím tlačítkem? I "blbý" pašík z roku 2006 od švagra to taky má ( 2.0 TDI ). Třeba mrknout na VW fórum, jestli to někdo předělával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 31. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Nevím ale, jak to tlačítko pak funguje s imobilizérem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Tak ten Passat bude mit zrejme Kessy (tedy po skodovacku bezklicovy pristup) a to namontovat dodatecne jen tak nepujde (ok, vsechno jde, ale za jakou cenu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 no presne jak pises Mavericku, kamarad dodelaval nejaky polovicaty KESSY do predFL. nakonec to stalo asi 20k a pokud si to pamatuju dobre tak mu nefunguje imobilizer, ale jinak to pry slape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 31. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 tak to je na nic, chce to plně funkční řešení. 20k za tlačítko bez imobilizéru mi přijde jako nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Co pořídit jeden klíč a použít z něj planžetu a čip k imo a udělat něco jako servisní klíč kterej bude mnohem menší a nebo i zklápěcí tak aby tam skoro nebyl znát že tam něco je. Případně sundat snímací kroužek imobilizéru ze spínačky a umístit ho někde kde se položí klíč a signál čipu si vezme z toho klíče a použít jen tu planžetu a na tu vyrobit jen nepatnou placku za kterou se bude otáčet ve spínačce. Na tohle stačí trocha fantazie a zručnosti případně pomoc od nějakýho šikuly co dělá s obráběním a úpravou kovů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.