Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Konečně jsem se dostal na montaž POPOVA :D:D

původní sada byla trochu jinak řešena i když to nebylo špatné tak jsem to lehounce doladil k obrazu svému.......

Nechal jsem udělat přírubu na hadici ............důvod byl zachovat původní veci na autě :D:D

post-34-1148026076.jpg

Vloženo

cus chlapi zeptam se mozna blbe ale kdy odfukuje ten ventil?mam pocit ze u moji standartni okty kdyz pridam plyn a pak pustim tak slysim takovy decentni odfouknuti taky je mozny ze to je ten standartni ventil?dikes

Vloženo
cus chlapi zeptam se mozna blbe ale kdy odfukuje ten ventil?mam pocit ze u moji standartni okty kdyz pridam plyn a pak pustim tak slysim takovy decentni odfouknuti taky je mozny ze to je ten standartni ventil?dikes

Ahoj nevim co myslíš přesne u standartu ale to bude od klapky asi???? :D:D:D:D:D jinak tento ventil odfoukne dost nahlas když pustíš plyn...a když chceš umocnit ten zvuk tak se doporučuje sportovní filtr..... :D:D:D

Vloženo

Martine myslel sem, ze tam je u standartni Rs taky nejaky ventil, ale treba ve slabsim provedeni ,protoze kdyz pridam a pak hned pustim plyn tak slysim odfouknuti i za jizdy až do kabiny, tak zjistuju jestli je to normalni ci ne :D

Vloženo
udělám nějaké video a zvuk.....a někam sem to dám....... :D:D

No to uz si ale mel uelat daaaavno :-) -_-

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...