Host aka Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Máte něčím "vystlaný" kastlík u spolujezdce. Docela mě štve, jak tam všechno rachotí. Přemýšlel jsem tam uříznout na dno kus koberce nebo máte tam někdo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Máte něčím "vystlaný" kastlík u spolujezdce. Docela mě štve, jak tam všechno rachotí. Přemýšlel jsem tam uříznout na dno kus koberce nebo máte tam někdo něco jiného? Jelenici a v ty zabaleny vsechno drncici, funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Ty máš problémy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 mám tam jakýsi hard a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Máte něčím "vystlaný" kastlík u spolujezdce. Docela mě štve, jak tam všechno rachotí. Přemýšlel jsem tam uříznout na dno kus koberce nebo máte tam někdo něco jiného? Ja to mam tak preplneny, ze mi to tam ani rachtat nemuze. Takovych kramu si ani na blesich trzich nevidel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Ty máš problémy! Každý máme nějaké problémy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 stejně jako Davon mám tam takovýho bordelu, že tam nic nerachotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 http://www.hornschuch.cz/podlozky.htm něco takového střiženého na míru, v Makru za pár kaček role tlumí to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 http://www.hornschuch.cz/podlozky.htmněco takového střiženého na míru, v Makru za pár kaček role tlumí to dobře nejlepší je mít nahlas rádio, neslyšíš pak vůbec nic, žádný vrzání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 http://www.hornschuch.cz/podlozky.htmněco takového střiženého na míru, v Makru za pár kaček role tlumí to dobře nejlepší je mít nahlas rádio, neslyšíš pak vůbec nic, žádný vrzání Ani zachranku zleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 http://www.hornschuch.cz/podlozky.htmněco takového střiženého na míru, v Makru za pár kaček role tlumí to dobře nejlepší je mít nahlas rádio, neslyšíš pak vůbec nic, žádný vrzání Ani zachranku zleva Hm, to jsem nedávno viděl magora, co řídil a na férovku sluchátka v uších a poslouchal walkmana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 http://www.hornschuch.cz/podlozky.htmněco takového střiženého na míru, v Makru za pár kaček role tlumí to dobře nejlepší je mít nahlas rádio, neslyšíš pak vůbec nic, žádný vrzání Ani zachranku zleva Hm, to jsem nedávno viděl magora, co řídil a na férovku sluchátka v uších a poslouchal walkmana... No, to je docela extrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 My v práci používáme na motání el. svazků izolační pásku a ta je na povrchu s chlupem.Myslim,že je v i O,ale nevim jak to bude držet,protože mi nepříjde,že by dobře lepila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 http://www.hornschuch.cz/podlozky.htmněco takového střiženého na míru, v Makru za pár kaček role tlumí to dobře nejlepší je mít nahlas rádio, neslyšíš pak vůbec nic, žádný vrzání Ani zachranku zleva Hm, to jsem nedávno viděl magora, co řídil a na férovku sluchátka v uších a poslouchal walkmana... Treba to mel kvuli zanetu stredniho ucha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Hm, to jsem nedávno viděl magora, co řídil a na férovku sluchátka v uších a poslouchal walkmana... to dela dost lidi...nic noveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seli Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 jééééééé já tam mám cd-čka ,mapy,dešník, nabíječky na telefon, papíry na poštu, brýle 2x, učtenky ,vestu radioaktivní , nějakou hračku pro psa a ted jsem tam naposledny stčil cosi a už to nejde otevřít . V celku dokonale jsem to utěsnil a nic nejde slyšet . Akorát jsem potřeboval sluneční brýle z tama a než se s tím lámat jsem si vzal u karla za kilo druhy ty stejny a ty mám ted na sluneční cloně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 jééééééé já tam mám cd-čka ,mapy,dešník, nabíječky na telefon, papíry na poštu, brýle 2x, učtenky ,vestu radioaktivní , nějakou hračku pro psa a ted jsem tam naposledny stčil cosi a už to nejde otevřít . V celku dokonale jsem to utěsnil a nic nejde slyšet . Akorát jsem potřeboval sluneční brýle z tama a než se s tím lámat jsem si vzal u karla za kilo druhy ty stejny a ty mám ted na sluneční cloně . Zkus se tam dostat z druhe strany kasliku, od motoru. Bude to mozna jednodusi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 já mám spíše problém, že mi to chrastí i když tam nic není a řekl bych, že to v zámku kaslíku. Již jste to řešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.