Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

(Octavia 1.9Tdi 66kw, r.2003)

mám problém s únikající kapalinou z posilovače řízení. Olej uniká kolem ochranné manženy pravé řídící tyče. V servisu mně řekli, že se dá koupit pouze celé řízení, což dosahuje částky cca 20000,- a to se mně zdá zbytečně moc, kvůli nějakému těsnění. Nemáte někdo zkušenosti, co se musí vše vyměnit? Jde vyměnit jenom těsnění? A jaké?

Děkuji za všechny rady.

Vloženo

Hele pokud to teče tak už je pozdě,a snažit se to utěsnit mi přijde jako zbytečný kup nový stojí 7tis.kč. nebo to je pro tebe moc drahý? Stejně i kdyby se ti to podařilo utěsnit tak to dlouho nevydrží.

Vloženo

Přišel jsem na zajímavou věc. Že mně uniká kapalina jsem si všiml potom, co jsem měl auto zvedlý na špalkách. Co jsem to dal dólu na kola a dolil jsem kapalinu do serva, žádná kapalina neuniká... :huh:

Vloženo

Neteče moc jen prosakuje a v manžetě se hromadí a to asi delší dobu tak to pak v tý nádobce není poznat po jednom dni nebo týdnu.Poznáš to třeba za měsíc nebo půl roku.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Neteče moc jen prosakuje a v manžetě se hromadí a to asi delší dobu tak to pak v tý nádobce není poznat po jednom dni nebo týdnu.Poznáš to třeba za měsíc nebo půl roku.

mam ted stejnej problém :-(

Vloženo

Taky mě to po nějaké dobře přestalo téct. Nádržku jsem doplnil cca. 3 x možná 4x ale problém zůstal stejně, byť byla nádržka plná, tak se sekal volant (tuhnul jako bez serva). No řízení není prdel, takže jsem ho nechal vyměnit za nové. Z 2hé ruky by to mohlo být podobné. Je to sice investice větší, ale mám zase klid.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...