Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

(Octavia 1.9Tdi 66kw, r.2003)

mám problém s únikající kapalinou z posilovače řízení. Olej uniká kolem ochranné manženy pravé řídící tyče. V servisu mně řekli, že se dá koupit pouze celé řízení, což dosahuje částky cca 20000,- a to se mně zdá zbytečně moc, kvůli nějakému těsnění. Nemáte někdo zkušenosti, co se musí vše vyměnit? Jde vyměnit jenom těsnění? A jaké?

Děkuji za všechny rady.

Hele pokud to teče tak už je pozdě,a snažit se to utěsnit mi přijde jako zbytečný kup nový stojí 7tis.kč. nebo to je pro tebe moc drahý? Stejně i kdyby se ti to podařilo utěsnit tak to dlouho nevydrží.

• Autor

Přišel jsem na zajímavou věc. Že mně uniká kapalina jsem si všiml potom, co jsem měl auto zvedlý na špalkách. Co jsem to dal dólu na kola a dolil jsem kapalinu do serva, žádná kapalina neuniká... :huh:

Utíká ti protože při zvednutí ti vytekla z manžety která byla naklopená a ted se pomalu zase plní a pak zase začne týct.

• Autor

Jenomže kapalina v nádržce neubývá. Tak nevim.

Neteče moc jen prosakuje a v manžetě se hromadí a to asi delší dobu tak to pak v tý nádobce není poznat po jednom dni nebo týdnu.Poznáš to třeba za měsíc nebo půl roku.

• 3 týdny později...

Neteče moc jen prosakuje a v manžetě se hromadí a to asi delší dobu tak to pak v tý nádobce není poznat po jednom dni nebo týdnu.Poznáš to třeba za měsíc nebo půl roku.

mam ted stejnej problém :-(

Taky mě to po nějaké dobře přestalo téct. Nádržku jsem doplnil cca. 3 x možná 4x ale problém zůstal stejně, byť byla nádržka plná, tak se sekal volant (tuhnul jako bez serva). No řízení není prdel, takže jsem ho nechal vyměnit za nové. Z 2hé ruky by to mohlo být podobné. Je to sice investice větší, ale mám zase klid.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.