Publikováno Květen 14, 201015 r Zdravím, (Octavia 1.9Tdi 66kw, r.2003) mám problém s únikající kapalinou z posilovače řízení. Olej uniká kolem ochranné manženy pravé řídící tyče. V servisu mně řekli, že se dá koupit pouze celé řízení, což dosahuje částky cca 20000,- a to se mně zdá zbytečně moc, kvůli nějakému těsnění. Nemáte někdo zkušenosti, co se musí vše vyměnit? Jde vyměnit jenom těsnění? A jaké? Děkuji za všechny rady.
Květen 14, 201015 r Kup tohle vyměň a máš klid.Nikdo ti řízení neopraví neveme si na sebe takovou zodpovědnost,mění se komplet celé. http://www.cc-autodi...CTAVIA&items=60
Květen 14, 201015 r Autor No toho jsem se právě bál, že do toho budu muset vrazit tolik peněz. Ale asi není jiné východisko. Taky jsem ale četl o kapalině - utěsňovači posilovače řízení. Tak vyzkouším prvně asi to. http://www.olejshop.cz/aditiva/p/gold-eagle-power-steering-stop-leak-prisada-pro-utesneni-posilovace-rizeni-355-ml/
Květen 14, 201015 r Hele pokud to teče tak už je pozdě,a snažit se to utěsnit mi přijde jako zbytečný kup nový stojí 7tis.kč. nebo to je pro tebe moc drahý? Stejně i kdyby se ti to podařilo utěsnit tak to dlouho nevydrží.
Květen 17, 201015 r Autor Přišel jsem na zajímavou věc. Že mně uniká kapalina jsem si všiml potom, co jsem měl auto zvedlý na špalkách. Co jsem to dal dólu na kola a dolil jsem kapalinu do serva, žádná kapalina neuniká...
Květen 17, 201015 r Utíká ti protože při zvednutí ti vytekla z manžety která byla naklopená a ted se pomalu zase plní a pak zase začne týct.
Květen 18, 201015 r Neteče moc jen prosakuje a v manžetě se hromadí a to asi delší dobu tak to pak v tý nádobce není poznat po jednom dni nebo týdnu.Poznáš to třeba za měsíc nebo půl roku.
Červen 7, 201015 r Neteče moc jen prosakuje a v manžetě se hromadí a to asi delší dobu tak to pak v tý nádobce není poznat po jednom dni nebo týdnu.Poznáš to třeba za měsíc nebo půl roku. mam ted stejnej problém :-(
Červen 7, 201015 r Taky mě to po nějaké dobře přestalo téct. Nádržku jsem doplnil cca. 3 x možná 4x ale problém zůstal stejně, byť byla nádržka plná, tak se sekal volant (tuhnul jako bez serva). No řízení není prdel, takže jsem ho nechal vyměnit za nové. Z 2hé ruky by to mohlo být podobné. Je to sice investice větší, ale mám zase klid.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.