tdikarlos Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Ahoj, jou sedačky ze scouta jiné než klasika? Jsou podobné jako RS-hlavně mě zajímá, jwstli jsou širší v oblasti zad oproti klasice (RS sedačkyjsou totiž v zádové oblasti šiřší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 16. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Není nějakej majitel scoutíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 16. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Ahoj, jou sedačky ze scouta jiné než klasika? Jsou podobné jako RS-hlavně mě zajímá, jwstli jsou širší v oblasti zad oproti klasice (RS sedačkyjsou totiž v zádové oblasti šiřší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 RS má športové sadadlá, ale Scout také isté, ako máš v aute aj Ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 podle me nejsou, ale rikal mi to jen tata po telefonu, takze ruku do ohne za to nedam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 16. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 RS má športové sadadlá, ale Scout také isté, ako máš v aute aj Ty. Takže rozhodně nejsou širší-jestli jsem to dobře pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 To určite nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 To určite nie. Dík za odpověĎ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.