Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všetkých,mám problém a potreboval by som radu.Mám dovezenú octaviu II a je v nej namontované original radio,myslím že to je RNS 300.Mám k tomu aj originál CD s navigáciou.Hneď po kúpe som navigáciu skúšal,vložil CD a všetko v pohode šlapalo.Zrazu mi nejde pri zadani ciela zadať ulicu.Dá sa zadať len základ,štát,mesto a pri zadani ulice je len centrum.Neviem,kde je chyba,v nastaveniach som vyskúšal už všetko možné.Nevie mi prosím niekto poradiť ? Na začiatku mi to išlo,teraz nie.CD mám originál. Nemáte prosím aj niekto manuál,mám len nemecký.Dík.post-46239-1274123965,0526_thumb.jpg

post-46239-1274124005,0965_thumb.jpg

Vloženo (editace)

nemáš mapu pro slovenskou republiku, jak tam můžeš hledat ulice slovenska.. to nechápu!!!

hmmm,velmi ti ďakujem za odpoveď. Len zaujímavé,že mi to doteraz išlo,aj podľa ulíc.Ulice sú v rámčeku(foto),nejde na to kurzor.Navigácia na Slovensku mi v pohode ide,len sa nedajú zrazu zadať ulice.Okrem iného,nejdú mi zadať ulice ani v CZ,HU,D,A. To mi vieš vysvetliť,či stále nechápeš ?

Editováno: , autor: kokino
Vloženo (editace)

Dal jsi tady fotku navigacniho CD ALP. Tam je pokryti pouze pro Rakousko a Svycarsko. Ostatni staty (CZ,SK,HU atd ..) obsahuji jen hlavni tahy

Editováno: , autor: kully
  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...