zzdeny Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Pri tankovani se mi absolutne nedari rychle natankovat. Vrazim tam pistoly a hned se mi vypne. Nemuzu najit polohu, aby to bezelo bez preruseni. U fabie nebyl vubec problem. Zatim jsem tankoval 3x. Tak nevim co delam spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 a tankujes porad u stejne benzinky??? ja mam u nekterych benzinek stejny problem - hlavne u nekterych nonamovych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr1 Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Zatím jsem tankoval taky jen 3krát ale vždy úplně v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 tak jsem tedko tankoval s firemnim Yetim na globusu a porad mi pistole vypinala, po 2 minutach jsem tam dostal 5 litru, abych dojel k nejblizsi benzince (Benzina) a tam to bylo vpoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Sice nemám Yetiho ale stává se mi to taky, čim prázdnější nádrž tím je to horší ( není možné že to dělaj výpary nebo tak něco ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Já při tankování také nemám žádný problém. Asi opravdu záleží na tom, kde tankuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Tankoval jsem na shellu. Jako by pistol nesla zasunou, jako by tam byl mirny sklon - oproti fabii. Tam se mi to nekdy stavalo taky, ale stacilo pohnou s pistoli a bylo to ok. Tady jsem snad 10 min hledal nejakou polohu a nic. Priste najedu na stojan s obsluhou a necham si to ukazat od profika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 Ja tankoval dvakrat a v pohode a to jsem mel prvni tankovani s uplne prazdnou nadrzi 54 litru to znamena ze tam zbyl 1 litr 4x2 ma totiz jen 55 litru nadz a 4x4 60ku. Tankuji na benzine modre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 Tankoval jsem 2x a vždy naprosto v pohodě. Zasunování psitole bez problémů, zajištění pojistkou abych nemusel pistoli držet a za celou dobu se pistole nikdy ani jednou nevypnula. Vůz je služební, takže tankovací karty a tankování u OMV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajpservice Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 U své předchozí OCT I 1.9 TDI 4X4 74KW jsem měl stejný problém... Neustále mě vypínala pistoje i když byla nádrrž uplně prázdná.. Nikdy jsem nepřišel na to čím to je.. I když jsem pistol držel v ruce a pořád se sní snažil hýbat atd tak pořád vypínala.. Čím toto bylo, to by mě také zajímalo.. Ten u nového benzinového auto problém nikdy nebyl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Tankoval jsem s autem zatím cca 4x. Z toho 3x do téměř prázdné nádrže (ručka na nule) a naprosto bez problémů. Dnes jsem bral u benziny do nádrže, kdy v ní bylo trochu přes polovinu. A hle ihned se pistole opakovaně vypínala. Tak jsem nechal otevřené víčko a počkal asi půl minuty. Po té naprosto bez problému jsem doplnil na jedno stisknutí plnou. Tedy to chce asi nechat vybublat a uklidnit hladinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Včera jsem tankoval u globusu a bez problémů, ještě se mi nestalo že by pistole sama vypla, jen když je plná nádrž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Já s tím mám taky problém. Ještě se mi nestalo, aby mi při tankování pistole aspoň jednou nevypnula. Musím se páčky dotýkat jen jemně. Je jedno, kde tankuji, zda tankuji do prázdné nebo dotankovávám plnou. Když jsem jel poprvé natankovat, tak to vypadalo, jako bych byl u benzínky poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Natočit pistol v hrdle, musí nasát vzduch, jinak to bude cvakat. To se mi občas stane a nejen u Yetiho, ale i u jiných aut. Normální jev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 No, když s ní točíš, jako když měníš na hodinkách letní čas a nic ... U jiných aut se mi to nestávalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 To taky záleží na hrdle. Ale chce to najít tu správnou polohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Zarazím pistoli na doraz, zaaretuji a jen poulím oči jak nabíhají kačky. Nemohu si vzpomenou na nějaký problém. Posledně na jeden zátah, do vypnutí pistole - 49.75l. Byl jsem se podívat v autě na účtenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 Zatial som problemy s tankovanim pri OI nemal, je to v pohode. A este jedna otazka: Na pumpe obcas vidavam, ako vodic zasunie do nadrze pistol a ta tam potom sama drzi. Na tankovacej pistoli som si vsimol taku prichytku. Co musi byt na nadrzi, aby sa dalo tymto sposobm tankovat a ako sa to obsluhuje? Boli by aj nejake fotky? Da sa to aj u Yetiho? (v navode som si nic podobne nevsimol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Myslím, že o tomhle v návodě nepíší. A dá se to u každého auta, fotky asi nebudou, ale zkusím lehký popis - zastrčíš pistoli do nádrže tak, aby tam držela (tedy naplno), zmáčkneš spoušť, zaaretuješ ji v poloze "zmáčknuto" kolíčkem u spouště a jdeš si třeba umýt okno. Až je nádrž plná, tak se tankování přeruší a ty se můžeš kochat částkou za plnou nádrž. Toto nejde v případě zde zmiňovaného vypínání tankování z neznámého důvodu, já se s tím ještě nesetkal, takže tankuji takhle. Když máš nádrž 65 litrů a více, tak to oceníš. Pokud je Slovensku jiný systém (ačkoli tento aplikuji po celé Evropě), tak se omlouvám za mystifikaci a rád se nechám také poučit. Ale ještě něco k tématu - na Passatu pamatuji, že občas pistole vypnula dříve... bylo to tím, že jsem ji tam "nenarval" až nadoraz, pak už to nedělala. A přítelkyni to dělala pořád u toho samého auta... asi je to spíše obsluhou než autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 U mě je to podobné. U Shellu, Benziny, ale třeba i v Rakousku se mi to stalo všude. Pistoli vždy trošku povytáhnu směrem ven a pak tankování funguje. Jinak když mi vypne pistole, vždy tam ještě po delší chvilce doliji tak 4 až 5 litrů benzínu. Když to neudělám, pak stačí s autem popojet 3-4km a na ručičce palivoměru už je vidět pokles. (1,8 TSI) Holt někdy natankuji napoprvé, někdy se s tím peru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Zatím tankováno do plné 2x. Pistole zasunutá na doraz, pokaždé vycvakla jak měla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Takze zahada samodrzania tankovacej pistole pri tankovani poriesena. OI mala klasicke hrdlo nadrze - kruhovy otvor, tam pistol sama nedrzala. Yetak ma v hrdle nadrze navyse nejaky zacvakavaci mechanizmus, v ktorom tankovacia pistol drzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autofun Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Mam 4x4 t.j. nadrz by mela byt 60lt. Tankuji vacsinou kdyz jsem temer na nule. Na sup tam vejde pokazde cca 48-49lt. Pak pistole vypne. Kdyz se pak snazim sebevic,s bidou tam nacvakam po deckach max.1,5lt. Tak jsem se smiril s tim, ze i kdyz tankuju prazdnej, nemam sanci /pokud nechci u stojanu zapustit koreny/ nalit vic nez chlup pres padesat /cviceni s pistoli ohledne provzduseni ovladam.../. Zvlastni, ze uz po odjezdeni nakych 20-30km, rucicka palivomeru klesne o dva dily. To se mi jeste u zadneho auta nestalo. Je zrejme, ze dotankovani poslednich litru do fakt plne si vyzaduje u yetiho 4x4 silne odhodlani. Tak je tomu alespon v pripade meho vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Já tam při úplně prázdný natankuju i 59l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 autofun: jestli máš motor v naftě tak je to palivem. U některých benzínek nafta moc pění, proto pistol vycvakává ještě dřív než je nádrž plná. To může znamenat, že palivo nemusí být kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.