Publikováno Květen 21, 200619 r Tak jsem ke svému zděšení zjistil, že mi začíná reznout taková ta kovová příčka, která je v zadních dveřích mezi stahovatelným a tím menším trojúhelníkovým okýnkem. Setkal jste se stím někdo? Dá se to vyměnit jako samostatný díl? Asi ne, co...
Květen 21, 200619 r Hehe, tak si odpovím sám, doufám, že to bude tohle - lišta vodící 1U4 839 409 A. Snad to půjde jednoduše vyměnit...
Květen 22, 200619 r Neměj strach, vydělat jde celkem snadno. Demontuješ tapec, vysmekneš těsnící gumu okna. Zespodu rámu povolíš šroubek a zvýtězils. Myslím si, že to můžeš vybrousit a znova nalakovat aniž bys to musel měnit.
Květen 22, 200619 r no kdo byl v mimoni tk viděl kde to rezne mě kolem víčka u nádrže...nejdřív loni bublinky a letos už to začalo kvézt
Květen 23, 200619 r Tak tu rez kolem víčka nádrže jsem řešil před rokem na záruku. Měnili celý zadní blatník. Jen musíš mít v pořádku servisní knížku. Jo a taky jsem si pak sehnal plastové podběhy na zadní kola. Předtím tam nebyly. Cena fakturovaná servisem škodovce byla něco přes 14.000.- hemzik 1.8 20V, MR98
Květen 23, 200619 r Tak tu rez kolem víčka nádrže jsem řešil před rokem na záruku. Měnili celý zadní blatník. Jen musíš mít v pořádku servisní knížku. Jo a taky jsem si pak sehnal plastové podběhy na zadní kola. Předtím tam nebyly. Cena fakturovaná servisem škodovce byla něco přes 14.000.-hemzik 1.8 20V, MR98 hmm tak to bohužel mám(, ale poslední údaje jsou u první majitelky) bo auto jsme kupoval od šváry a už on byl druhý majitel a nejezdil k autorizovanému servisu bo jeho kámoš v něm dělal a tak mu to dělal doma sám, aby se za to nemuselo platit to je zajímavý, že to uznali no holt se to musí vyřešit jinak
Květen 25, 200619 r mě to také rezlo dal jsem nové a klidek.....jediné misto co rezne nastěstí to neni pevnou součástí káry.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.