Duben 20, 201213 r Pochopil jsem správně, že se nedá nastavit náhodné přehrávání na celé CD ale pouze na aktuální složku? Jak psal Pajdo, měla by ta funkce brát z celého CD, ale z vlastní zkušenosti se mi ta funkce moc zrovna nelíbí. Na CD mám momentálně jen 53 písniček a cestou do práce se mi často opakuje sotva 1/2, tak jezdím bez funkce. Ale za chvíli už SWINGáč půjde ven, tak bude klid.
Březen 23, 201312 r Zdary, mate nekdo na SWINGU tohle? http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw009-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-most/aux-vstup/?forumrecache=1&showth=3806#thread3862
Březen 24, 201312 r je pravda, ze to je hned vedle ukazatele venkovni teploty.. ale proc zrovna trojuhelnik?! :-) nicmene je to mozny.. Ty trojuhelniky tam jsou tri...znazornuji sipky a jeden ukazuje rovne-tzn, venovni teplota, dalsi ukazuje doprava-tzn teplota u spolujezdce, a dalsi ukazule doleva - tzn. teplota u ridice
Květen 9, 201312 r Fungují vám ve Swingu CD-RW ? Nechce mi to načíst, přitom když vypálím ty samé MP3 na klasické CD-R, tak jsou přehrány bezproblémů. Napadá mně, jestli nemůže být nějaký problém s formátováním toho CD-RW ?
Listopad 29, 201311 r Ahoj, mám Oktávku II, rok výroby 2011, autorádio Swing. Nevíte někdo, jestli by tenhle adapter u mě fungoval? http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-BT-USB-SD-HC-MP3-CD-Changer-AUX-In-Adapter-Skoda-Octavia-II-2-1Z-/200855961952?pt=Car_Audio_Video&hash=item2ec3f2c160&vxp=mtr Díky
Listopad 29, 201311 r Tento music changer (taky Yatour, jen jsem nepriplacel za Bluetooth) jsem daval do auta 2 tydny zpet a vse probehlo bez problemu. Kvalita zvuku mi prijde stejna jako z CD, takze parada. Nevidim v nicem problem a za me doporucuji!
Prosinec 6, 201311 r Ahoj, mám dotaz: lze nějak poznat modelový rok, příp. rok výroby Swingu? Chci si dokoupit určitý typ aux modulu, který je ovšem vázán na rok výroby do 2010. dííky!
Leden 18, 201411 r Ahoj mam jednoduchou otázku. V octavii II MR08 jsem měl Columbuse (ne z vyroby). Bohužel už je pryč a shanim nahradu. Nemužu sehnat Bolero, tak sem se rozhodl pro swinga - dvoutunerovy. Bude Swing hrat čistě - myslim tim přijem pokud zapojim jen jednu antenu? V autě mam totiž po columbusovi dvě připojení FAKRA ale myslim, že jen jedno je FM anténa a druhé je na GPS pro columba. diky
Leden 18, 201411 r těžko říct. já si nedávno dodělal Swinga namísto neorigo jednotunera, a i přes pořízení frekvenční výhybky nejsem s příjmem moc spokojen (ale nemůžu porovnat s orgio montovaným dvoutunerovým swingem). Hlavně co mě zarazilo je, že když mi svítí pouze denní svícení, tak je ten příjem výrazně horší -téměř se to nedá poslouchat.
Únor 27, 201411 r zdravim borci koupil jsem si do OII autoradio swing vyjmul jsem svoje stare skoda stream a dal tam tohle a najednou po par dnech mi autoradio zacalo vybijet baterku ale ze uplne do mrte.pritom konektory na sebe pasovali vse svitilo klima ukazovala a pri vytahnuti klicku autoradio prestalo hrat.Nevi te nahodou jestli se tam nema upravit nejak kabelaz aby to nedelalo?Jinak radio sem na dva dny vytahl a uz se mi baterka nevybiji takze je urco chyba nekde v kabelech ze radio stale taha proud.DIk za radu.
Duben 16, 201411 r Tak jak je to stím vybíjením ? Chci toto radio pořidit do OII 05, to že nebude vidět klima je mi jedno ale ty senzory bych rad, co stojí nová jednotka na které by to šlapalo ? Popř kde sehnat ?
Duben 16, 201411 r nutná nová gateway, RJ parkováků, zapojit, přepojit, nakodovat... komplet cca 4000 s montáží
Duben 16, 201411 r Kde koupit novou gateway ? A taky jakou ? Tedy označeni apod ? Upraveno Duben 16, 201411 r od Michal878
Duben 16, 201411 r Kdyz si nechá stary climatronic tak me swing nebude zobrazovat teploty, je tak ? Jde mi Oto jestli pak tam nebude svítit error nebo neco takového. Nemáte stim nekdo zkušenost ???
Duben 17, 201411 r Zda se mi to nebo toto radio skoro nesviti ? Ve dne to jde tak tak přečíst, máte to taky tak nebo mam někde chybu ?
Duben 17, 201411 r Jaky to ma to vliv ? Resp čím to je ? Upraveno Duben 17, 201411 r od Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek!
Květen 14, 201411 r Mám nový poznatek, tohle radio řidí podsvit po CANu že? Tak by mi moh někdo objasnit proč někdy když svití slunce se auto rozzáří že je krásně čitelný a někdy zas ne a nejde skoro přečíst, dodám že mám senzor v zrcátku.
Květen 14, 201411 r Poradil by mi ještě někdo co mam dokoupit aby mi přez radio jelo BT AUDIO a Telefoní hovory?
Červen 9, 201411 r Dobrý den, mám oktávii II po faceliftu r.v. 2010. U rádia Swing mi nejde vložit CD a rádio hlásí CD Error. Nevíte prosím, čím by to mohlo být, případně jak toto řešit?
Září 11, 201410 r Robert: Já jsem měl podobný problém na Swing v mé F2. Radio se vyměnilo a to původní muselo dokonce na expertizu. Měl bych dotaz. Pokud má O2FL Bolero ve starším provedení (starší provedení, které pasuje i do F2), je možné jej v Octavii nahradit tímto SWINGem (původně pro F2, mám ho třeba i já v autě)?
Září 11, 201410 r Právě nad tím přemýšlím, i když jsem si říkal, že by tam i ten Swing z F2 měl pasovat, když má starší Bolero viz příloha
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.