SWING - Stránka 3 - Autohifi, Navigace - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

SWING

Doporučené příspěvky

V 19. 4. 2012 na 22:14, vok.cze napsal:

Pochopil jsem správně, že se nedá nastavit náhodné přehrávání na celé CD ale pouze na aktuální složku?

Jak psal Pajdo, měla by ta funkce brát z celého CD, ale z vlastní zkušenosti se mi ta funkce moc zrovna nelíbí.

Na CD mám momentálně jen 53 písniček a cestou do práce se mi často opakuje sotva 1/2, tak jezdím bez funkce.

Ale za chvíli už SWINGáč půjde ven, tak bude klid. :sleep:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 11 měsíců později...
  V 12. 12. 2011 na 8:18, r626 napsal:

je pravda, ze to je hned vedle ukazatele venkovni teploty.. ale proc zrovna trojuhelnik?! :-) nicmene je to mozny..

Ty trojuhelniky tam jsou tri...znazornuji sipky a jeden ukazuje rovne-tzn, venovni teplota, dalsi ukazuje doprava-tzn teplota u spolujezdce, a dalsi ukazule doleva - tzn. teplota u ridice ;)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj

mam jednoduchou otázku. V octavii II MR08 jsem měl Columbuse (ne z vyroby). Bohužel už je pryč a shanim nahradu. Nemužu sehnat Bolero, tak sem se rozhodl pro swinga - dvoutunerovy. Bude Swing hrat čistě - myslim tim přijem pokud zapojim jen jednu antenu? V autě mam totiž po columbusovi dvě připojení FAKRA ale myslim, že jen jedno je FM anténa a druhé je na GPS pro columba. diky

Odkaz ke komentáři

těžko říct.

já si nedávno dodělal Swinga namísto neorigo jednotunera, a i přes pořízení frekvenční výhybky nejsem s příjmem moc spokojen (ale nemůžu porovnat s orgio montovaným dvoutunerovým swingem).

Hlavně co mě zarazilo je, že když mi svítí pouze denní svícení, tak je ten příjem výrazně horší -téměř se to nedá poslouchat.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

zdravim borci koupil jsem si do OII autoradio swing vyjmul jsem svoje stare skoda stream a dal tam tohle a najednou po par dnech mi autoradio zacalo vybijet baterku ale ze uplne do mrte.pritom konektory na sebe pasovali vse svitilo klima ukazovala a pri vytahnuti klicku autoradio prestalo hrat.Nevi te nahodou jestli se tam nema upravit nejak kabelaz aby to nedelalo?Jinak radio sem na dva dny vytahl a uz se mi baterka nevybiji takze je urco chyba nekde v kabelech ze radio stale taha proud.DIk za radu.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Robert: Já jsem měl podobný problém na Swing v mé F2. Radio se vyměnilo a to původní muselo dokonce na expertizu.

Měl bych dotaz. Pokud má O2FL Bolero ve starším provedení (starší provedení, které pasuje i do F2), je možné jej v Octavii nahradit tímto SWINGem (původně pro F2, mám ho třeba i já v autě)?

fabia-combi-e01-radio-swing.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...