Publikováno Květen 23, 201015 r Nevíte kde pořídit (stáhnout) mapy do navigace škoda DX a jak je vypálit na cd aby to šlo? Potřeboval bych mapy ČR, Slovensko, Maďarsko, Rakousko, Chorvatsko a Itálii. Díky za radu.
Květen 24, 201015 r Ahoj,tak co se týče mapového pokrytí,tak se to dá stáhnout na ulož.to,ale bohužel Slovensko,Chorvatsko,Madarsko-mapy nejsou.Vypálíš v programu CloneCD,taktéž se dá stáhnout. Postup vypalování: CloneCD- CD-R -vypalovačka co umí pálit 4x(já to vypaloval na NB Asus a bez problému CD v navi maká),v CloneCD zvolit zapsat CD ze souboru obrazu CD a najít image s příponou ccd.,rychlost 4x ,data CD a hotovo.
Květen 25, 201015 r Autor Ahoj,tak co se týče mapového pokrytí,tak se to dá stáhnout na ulož.to,ale bohužel Slovensko,Chorvatsko,Madarsko-mapy nejsou.Vypálíš v programu CloneCD,taktéž se dá stáhnout. Postup vypalování: CloneCD- CD-R -vypalovačka co umí pálit 4x(já to vypaloval na NB Asus a bez problému CD v navi maká),v CloneCD zvolit zapsat CD ze souboru obrazu CD a najít image s příponou ccd.,rychlost 4x ,data CD a hotovo. nemůžu najít image s přípnou ccd
Srpen 1, 201114 r a prosím kde to na ulož to stáhnu co tam mám napsat? Prosím je to důležité děkuji předem
Červenec 17, 201411 r ahoj,včera jsem stáhl mapy cz pl 2013-2014.K vypálení jsem použil soft clone cd,kde jsem si vytvořil podle návodu profil teleatlas.ccd,pak to vše stažené uložil do tohoto profilu,nakonec zadal vypalování rychlostí 1x(verbatim),kde jsem si našel složku s koncovkou ccd..vypalování proběhlo uspěšně,ale cd se v navi načetlo jen 1x a dál navi hlásí nekompatibilní cd..nějaké doporučení?ohledně pálení?mam mapy 2008,černé cd emgeton(bylo od puvodního majitele)a to mi běhá krásně a téměř okamžitě se načte v navigaci dx..nějaké rady?
Červenec 20, 201411 r tak nakonec vyřešeno,aktuální mapy cz pl 2013-2014 mam k dispozici a funkční. Upraveno Červenec 22, 201411 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!!
Listopad 10, 201410 r tak nakonec vyřešeno,aktuální mapy cz pl 2013-2014 mam k dispozici a funkční. Ahoj hele a třeba že by si se podělil já bych taky rád pokud by jsi byl tak hodnej a napsal pokud to jde postup a popřípadě stránku odkud si mapy stáhnul Díky
Květen 29, 20187 r Ahoj, měl byste někdo možnost vypálit mapy cz pl 2013-2014. Bohužel nemám ideální pc pro vypálení. CD, mapy i program bych mohl popřípadě poslat :-) Předem dík !
Červen 30, 20196 r Oživím toto téma: Po asi 10ti nezdarech při pálení těchto map pro Nexus O2 se podařilo na medium Verbatim AZO CD-R přes Alcohol 120% tak, že jsem nahrál image .ccd do virtuální mechaniky a dal kopírovat CD - nastavil profil SafeDisc 2/3/4, rychlost čtení 4x a zápis rychlost 4x - mechanika od LG. Předtím jsem zkoušel na jiných mechanikách a v programu CloneCD i na té LG a bez úspěchu... Tak hodně zdaru
Září 3, 20205 r V 24. 5. 2010 na 13:29, MaxipesFík napsal: Ahoj,tak co se týče mapového pokrytí,tak se to dá stáhnout na ulož.to,ale bohužel Slovensko,Chorvatsko,Madarsko-mapy nejsou.Vypálíš v programu CloneCD,taktéž se dá stáhnout. Postup vypalování: CloneCD- CD-R -vypalovačka co umí pálit 4x(já to vypaloval na NB Asus a bez problému CD v navi maká),v CloneCD zvolit zapsat CD ze souboru obrazu CD a najít image s příponou ccd.,rychlost 4x ,data CD a hotovo. Zdravím mnohokrát jsem zkoušel vypalit ,ovšem nikdy nefungovalo ,uměl by jste cd vypálit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.