Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau,

nemůžu najít toto téma na fóru, tak ho sem píšu. Mám dotaz ohledně palubního počítače. U felicie mám pouze palubní počítač bez kabeláže a nevím kde by se dala sehnat nebo zda je to vůbec možné a dokoupit ji samostatně ? a jestli je to obtížné namontovat (nejlépe nějaký návod) předem děkuji za odpověď

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím, trošku reninkarnuji toto vlákno...mám ve Feldě palubní počítač, jenže správně ukazuje akorát teplotu. Kde by se dal sehnat nový PP a kolik tak cca stojí?

Vloženo

No nazdar, ty jsi taky všude...pamatuješ si mne z AVmanie? Já tebe jo...občas se ukážeš i na garáži...jinak vrakáč zkusím, ale moc Feld nebylo s PP, tak se bojím, že moc velký výběr nebude.

• o 2 roky později...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

Čaute,

průměrnou rychlost, doba jízdy a dvě teploty (obě dnes odpoledne ukazovaly přes 30 stupňů a venku chladno ,korekce dle manuálu max -4 a +3,5 o tolik to šlo poštelovat víc né) víc to přepnout nejde neukazuje okamřitou spotřebu atd. , ,kabeláž je snad správné?i čidlo?kolik má mít funkcí ? tyhle se dvěma čidly teplot mají mít  ty samé funkce jak má TC-6? Dle výrobního čísla (jestli je správné) to je co za typ?,  manuál na 2 čidlovej je stejnej  jako na TC-6?

Ďík za odpověď

Vloženo

fer1: Ahoj. palubní počítače se 2 snímači teploty byly první palubáky od APRI pro felicii, které se vyráběly. Později vnitřní teplota byla zrušena. Dle sériového čísla bych si dovolil tvrdit, že firmware v palubáku vnitřní teplotu zobrazovat už nedokáže, protože se jedná už o ten nový typ.

Pokud ti venkovní teploměr ukazuje 30°C v tomto počasí, je to jednoznačně špatně - pokud samozřejmě máš teploměr umístěn správně a ne někde u motoru.

Na kolik si topíš vevniř fakt nevím, takže 30°C samozřejmě nemůžu potvrdit, že je chybně:-)

Pokud ti to neukazuje okamžitou spotřebu a snimač průtoku máš korektně připnutý na oranžovém vodiči na ŘJ, máš zjevně vadný snímač průtoku a bude ho potřeba také vyměnit.

Co se týká funkcí palubáku, dopoučuji nastudovat zde, či v návodu na našem webu - http://specialnielektronika.cz/images/Uzivatelsky_TC-6.pdf Strana 3 - Ovládání a funkce.

Pokud bys potřeboval ještě cokoli dovysvětlit, příp. objednat, obrať se na nás na libovolný kontakt viz zde: http://specialnielektronika.cz/cz/kontakty

• o 1 rok později...
Vloženo

Má tu někdo felicii s 1.3 MPI a zapojeným palubním počítačem? Podle manuálu mi není úplně jasné kam přesně (a jak) dát snímač spotřeby v motorovém prostoru. Mohla by to pro mne a pro ostatní nějaké dobrá duše která již ve voze palubní PC má vyfotit?

Předem moc díky!!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...