horysss Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Ahoj, Prosím o pomoc mam Rsko ale chtěl bych z něho udělat motor co je v Leonu 110kw co vím že tam je jiný turbo, ale nevím co tam je jiného...Ale co by mě hlavně zajímalo jaká tam je spojka a jesli by pasovala do RS.Protože dost lidí co si RSko čipla nebo udělala nějakou úpravu tak nim odešla spojka.Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 (editace) V FRS je motor ASZ nebo BLT v Leonu Golfu atd je motor ARL...vstřikovače jsou shodné, turbo je u ASZ kkk a u ARL Garrett VB (Garrett rozhodně lepší)...další rozdíl je v IC, kdy FRS má pidichladič v podběhu a ARL má velký FMIC v přední části vozidla...spojka by měla být shodná, problém je v tom že ASZ (BLT) i ARL má dvouhmotu PS: pokud chceš na FRS udělat víc koní,, tak ti stačí FMIC, turbo Garrett VB (cca do 185 PS), nebo hybrid...při solidním softu by to spojka mohla i nějaký čas udržet, jináč přeobložit lamelu a jede se dál trysky v ASZ (BLT) dokážou i lehce nad 200PS jináč jsem si všiml že asi v pojmech trochu tápeš vstřikovače (počet dle válců) mají za úkol vstřikovat naftu do motoru trysky - součást vstřikovačú (čím větší trysky, tím vyšší výkon - dokáží vstříknout více nafty do motoru) intercooler (IC) - chladič vzduchu pro turbo FMIC - front mounted intercooler - vpředu montovaný, spravidla větší (účinější) IC hybrid - hybridní turbodmychadlo, spravidla skldádané pro dosažení určitého výkonu snad alespoň trošku pomohlo Editováno: 30. Květen 2010, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horysss Vloženo 31. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) Jojo dík moc moc jojo ale už se v tech názvech začínám orientovat. to víš nejsem auto mechanik a tohle mě začelo zajímat nedávno..a tu spojku mi udělaj v skoro každim servisu? Editováno: 3. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 výměnu spoky určitě, přeobložení ne....dá se to zde: www.renovak.cz, ale záleží jakej výkon chceš z RSky vydolovat...ona ta spojka snese celkem dost, když to chipne někdo s rozumem radši první pořeš FMIC, ten je už při chipu dost znát a ulevý turbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horysss Vloženo 31. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) A co filtr od Kn je to dobrá věc? Editováno: 3. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horysss Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 (editace) Koukal jsem na ten Intercooler a zdá se mi že jsou dost drahý. Editováno: 3. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 na sportovní filtr má každej jínej názor, já osobně si myslím že u hardcore úprav proč néé, ale u aut pro běžný ježdění nebo pro zvýšení o pár koníků nesmyslný do FRS krásně vejde tento 550x140x65mm - 700x140x65mm / 60mm - 3200,- zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=55136&highlight=fmic PS: hlavně nekupuj jetej, nebo dopadneš jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horysss Vloženo 3. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) Co se ti stalo? Editováno: 3. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 koupil jsem jetej, udělal k němu vedení a zjistil že je dobrej leda tak k.... no leží u popelnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.