mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Asi to souvisi s elektrikou, ale ne s 13-polovou zasuvkou, to sem napsal blbost, 13-ti polova je urcena pro karavany.http://www.svcnachod.cz/detail.php?t01=1087 To je v pohodě..mně to spíš připadá, že časem se Evropa chystá právě na těch 13 (všechno se přece zjednodušuje ) , takže nás škodovka takhle plíživě připravuje.. Už jsem se setkal i s O II, která měla na origo tažném 7-polovou, takže v tom bude spíš systém, co dorazí na linku, to se montuje..nebo možná montovalo, teď už asi pojedou jen těch 13, aspoň si tak říkám.. Na Fabii z roku 2001 je už 13-ti pólová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Fabie rv 2001 7 pol, stejne tak i na favoritu, kde bylo tazne dodelavano tak v roce 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Fabie rv 2001 7 pol, stejne tak i na favoritu, kde bylo tazne dodelavano tak v roce 2005 Zajímavé, a bylo to origo nebo jiná firme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Na fabii to bylo originál z autosalonu a na favorit to měl taktež montováno v servise škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Co se prostě smířit s tím, že existují 7 a 13-ti polové zásuvky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Co se prostě smířit s tím, že existují 7 a 13-ti polové zásuvky.. Ne, pro mne existují pouze 7-mi pólové, protože pouze ty jsou normální a originální v naší vlasti a všechno ostatní jsou jen zmetky určené na export do Germánska a jestli se občas oběví i na autě určeném pro náš trh, tak jen proto, aby mohla zase nějaká spřátelená firma vyrábět redukce lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Co se prostě smířit s tím, že existují 7 a 13-ti polové zásuvky.. Ne, pro mne existují pouze 7-mi pólové, protože pouze ty jsou normální a originální v naší vlasti a všechno ostatní jsou jen zmetky určené na export do Germánska a jestli se občas oběví i na autě určeném pro náš trh, tak jen proto, aby mohla zase nějaká spřátelená firma vyrábět redukce lol Ještě někdy před rokem byly na webu škodovky dvě el.instalace na tažný..jedna se 7 a druhá s 13-ti polovou zásuvkou.. Dnes jsou tam jen dvě s 13-ti polovou..proč asi? určitě to není příslušensatví na export No ale co, redukci auto uveze, už má v kufru svoje místečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Zdravím, potřebuji na OII Combi dodělat tažné zařízení za rozumnou cenu, nejlépe bajonet....ale není podmínkou. Prosím o doporučení na tip tažného a na motáž, nejlépe Plzeň popř. Praha. Díky Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Zdravím,potřebuji na OII Combi dodělat tažné zařízení za rozumnou cenu, nejlépe bajonet....ale není podmínkou. Prosím o doporučení na tip tažného a na motáž, nejlépe Plzeň popř. Praha. Díky Pítr No já bych šel jen do originálního ale cenově nevim.. zkus Alesiův.. web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carrera1 Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 tot ťažné nemáš origo, je od druhovýrobcu,ale nemusíš sa ničoho obávať,podobné som mal na Fabii a účel splnilo. Nikto si asi nedovolí namontovať shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draken Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Nazdar, jenom dotaz, jak se ma chovat tazne zarizeni pokud mate namontovane i zadni parkovaci senzory? Ja dodelaval tazne v origo servise, vsjo ok, ale kdyz zaradim zpatecku a mam tam nosic na kola,rve to jak krava, ze tam je prekazka (coz dava smysl, protoze tam skutecne prekazka je ). Mam dojem, ze by to melo byt tak, ze se to vypne kdyz je zapojena zasuvka na taznem, ale nejsem si jisty. Je to tak, jak si myslim? Pokud jo, je to pak jen vec kodovaci tudiz do servisu? Dekuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 v kódovaní parkasistentu je položka pre auto s namontovaným ťažným. potom to funguje tak jak si napísal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Jj, je to chytrý...samo si to parkasistent vypne a co jsem nedávno zjistil, tak si to i samo hlídá žárky ve vozejku, to sem nečekal http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=835509 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 (editace) a ještě je to chytřejší, než si myslíte, ono si to ukládá nastavení žárovek vozejku, takže jak máte dvoukolák - kárku a vyměníte ji za plaťák, který má i pozičky a opačně, tak to začne řvát, se musí vyndat redukce a tím se to resetuje Editováno: 4. Srpen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer_ Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ... a kontroluje to aj žiarovky smeroviek? Lebo na O1 mi blikala taká dvojšípka s jednotkou keď som mal pripojený vozík (akože smerovky sú OK). Keď som išiel s O2 tak nikde nič, akurát teda zadné senzory sa odpojili ... ... tažné mám z výroby s 13 pólovou zásuvkou, rv 12/07 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) Viete mi niekto povedat ked objednam origo tazne z vyroby aka tam bude zasuvka? 7 alebo 13 polova? Ide o to ci ma zmyslel objednavat ten adapter (je to skoro 2000 SK) Z vasich prispevkov nie je 100% jasne co sa dodava dnes origo... Prives mam so 7-polovou. Editováno: 7. Září 2008, autor: Boco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Řekl bych na 99,9% 13-ti pól, ale každopádně pokud bereš nový auto, můžeš to nechat na prodejci, ten by měl být schopen to určit na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 já si teda koupil adaptér na 7 pólů za 350 Kč... tak nevím, proč by měl u vás stát 2000 Sk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 U nás v konfigurátoru je taky rozdíl 2k za tažný s/bez adaptéru...asi to je stejná situace jako tempomat apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 ale v tom konfigurátoru je napsáno 7/13 pólů a jestli se nepletu, tak já mám 11 ... tzn. německý a těch 13 to je na karavan ne??? takže za ty 2 tisíce je asi ještě jiný adaptér... což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 (editace) Tak já mám defakto 13ti pól, ikdyž "aktivních" je pouze 10 a využívám jen 7 Editováno: 8. Září 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 taky se musím číhnout jakou tam vlastně mám zásuvku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Blbá otázka, ale musím se zeptat. Mám origo tažné z výroby a nějak mi nejde vyklopit zásuvka (nechci to brát silou) Můžete mi říci jak se to vyklopí? Předpokládám, že asi do strany? Foto s šipkou by bodlo. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Zásuvka se vyklopí jakoby dolů, je tam na to takovej plech, za kterej to chytneš a stáhneš dolů, respektive následně do strany. PS: Na obrázku je tou červenou bramborou naznačen kloub, na kterém se to otáčí a šipkou je vyznačen směr, jak se to sklápí (vypadá to hrozně, ale líp to asi neudělám, trapas ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Každopádně prostříkat a pak rozhýbat..docela ten kloub za provozu trpí a tuhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.