Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 2 týdny později...

Ahoj kluci,mám podobný problém jak tu někteří píšete. koupil jsem VAG z  číny ,verze 17.1..3 zkusil dlouhé kódování na přísvit do zatáček  denní svícení přes mlhovky . kody si to uloží,akceptuje je ale nic nefunguje. může to být tou čínou nebo kde bude problém? díky za radu, mám O2 před face 2008 bez PDF  Jirka

Upraveno od jgiorgio
chyby

To bych na chybu kabelu neviděl. Ten když zlobí, tak nekomunikuje, vypadává spojení, nepodaří se uložit změnu. Jak se změna zapsala, tak to prostě navoleno máš, ale konstelace jednotek v tom modelu tu funkci asi neumožňuje. Třeba musí být o fous novější komfortní jednotka, nevím.

Děkuj za info,jsem aspoň o něco klidnější Něco mi to dovol nakódovat,třeba svícení blinkry jako parkovačky,atd,ale ty mlhovky ne a ne.

poradíte mi kluci co za jednotku komfortu tam musím dát aby fungovala? teď tam tuším je 1KO 959433BT Děkuji a odpověď

• 1 měsíc později...

Ahoj kluci...jsem novaček..kopil jsem octavii scout 2011 a nevim kde a jak levne koupit vag ktery bude fungovat? Neco jsem nasel na alixpres a nevim co je dobre. Prosim o radu a linky moc dekuji...omlouvam se zda neco delam zde na foru spatne ale uz badam 2 dny...dekuji za linky a cokoliv co mi pomuze..

• 3 týdny později...

Bude zajímavé, zda bude CZ verze funkční, dej pak info.

P.S. Necituj předchozí příspěvek.

Upraveno od miklisek

Neboj podelim se:lol:

Ahoj, předem se velice omlouvám, že otevírám staré téma, ale mám v tom značný chaos (bordel). Chtěl bych si pořídit diagnostický kabel pro běžné užívání "v domácnosti" pro vůz Oct. II Facelift 2010. Prosím, je nějaký kabel, který je za rozumnou cenu a bude mi fungovat s vozem tohoto ročníku. Dva dny pročítám fora a nějak to nemohu dát dohromady. Jestli máte přímo odkaz na levnější...

AliExpress Hex-CAN V2 17.8 [emoji4]

Zdravim ludia mam problem. prosim poradte. Mam VAG max a kabel HEX-V2. A potrebujem spustit nudzovu regeneraciu dpf filtra na octavii 2.0 TDI CR . Ked sa spojim s riadiacou jednotkou motora tak 08-Merane hodnoty svieti na sivo a neda sa nato kliknut . co mam stym robit? preco to neide? Dakujem za rady

Zdar všem, tak mi dorazil kabel z ali se softem v CZ... no zatim jsem aktivoval inscenaci na budikach a servisni menu v colubusu...zatim se seznamujem...ale v cz je tak 3/4 nevim jak hluboko jit opravdu se zatim ucim ale dobry...

A jak máš starého toho Columba? Jde tam nastavit i video za jízdy, VIM? dÍky za info!

Zdravim ludia mam problem. prosim poradte. Mam VAG max a kabel HEX-V2. A potrebujem spustit nudzovu regeneraciu dpf filtra na octavii 2.0 TDI CR . Ked sa spojim s riadiacou jednotkou motora tak 08-Merane hodnoty svieti na sivo a neda sa nato kliknut . co mam stym robit? preco to neide? Dakujem za rady

Nebudeš mít klon?

kopie

vysvetli mi to dakto normalne?

Co? Že máš nelegální čínskou kopii kabelu? To může a nemusí být důvod, proč to tam máš šedý, to ti nikdo na dálku neřekne. Zkus sehnat někoho s originál kabelem a nejlíp i se zkušenostma.

kabel je  original regstrovany a na vsettkych autach to ide iba na mojej octavke nie.

Vidíš, to je věc, co jsi mohl napsat rovnou, řada posledních komentářů je tak zbytečná. A proč to zrovna na tvým autě nejde, ti asi nikdo neřekne na dálku a budeš s tím muset zajet někam, kde se v tom vyznají a vyzkouší to na místě.

• 3 týdny později...

Prosím o radu - který kabel/BTadaptér vybrat pro Octavia II 2006 diesel před faceliftem. Rád bych diagnostiku, mazání chyb, programování světel, zamykání atd

Aliexpress nebo motordiag.cz , případně jiný  dodavatel, ideálně s CZ programovým prostředím, v případě BT možnost i v chytrém telefonu ..   Díky

V tom motodiagu se neorientuju vůbec, je to poněkud nepřehledné,

na Ali bych asi (snad správně) vybíral tady https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170911063148&SearchText=VCDS+17.8 

ale jsou tam kombinace

s CZ programem  VCDS-VAG-COM-17-8-VAGCOM-17-1-3-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface     nebo kombinace

s EN programem  VCDS-VAG-COM-17-8-VAGCOM-17-8-0-VCDS-HEX-CAN-USB   ATMEGA162+16V8B+RT232RQ

Rozdíl?  Bude funkční oboje, nebo ten s ATMEGA bude fungovat jinak ....nebo se dá použít jiný SW v CZ ??

Upraveno od catmannm

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.