janek Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Auto bylo dnes na výměně čepů v přední nápravě, protože se ozývalo takové kovové klapání. Čepy nepomohly, takže musím hledat jiné řešení, ale volant při jízdě nedrží vodorovnou polohu a je natočen doprava. Fakt nevím co s tím ten mechanik dělal. Nemohl by mi poradit někdo odbornější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 ak ide auto rovno a iba volant mas pri takejto jazde nakrivo tak ti ho iba zle zalozil. mpozri do inst.manualov, zhod volant, vysrobuj srob volantu a vytiahni volant a nasad ho o par zubov dolava resp tak aby bol rovno. pri odpajani bagu nemaj kluciky v zapalovani a bez zapojeneho a nasadeneho bagu nestartuj. to je vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 reklamovat-přece musí existovat normální poctivý servis, přece se člověk nemůže učit za automechanika, aby mu pak radil při práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Volant se nikdy nepřestavuje. Srovnat se musí vždy při měření geometrie nastavením tyčí řízení. Pokud nechceš dělat geometrii, tak to lze udělat přenastavením tyčí o stejný počet závitů (spíš půl nebo čtvrt-závitů) na obou stranách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 taky se mi stalo cosik podobnýho, dělali mi v servisu něco na přední nápravě a pak koukám, volan o dobrejch 15° doleva.. zajel jsem zpě a že asi zapoměli srovnat "příčku řízení" za 10 minut jsem mizel, mechoš se omlouval.... a pokud dáš volan na rovno a jede to kamsi hejčmo, tak se nejdřív podívej jestli nemáš na jedný straně podfouklý kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.