peterDSG Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Zdravím,chcem sa spytať či by mi vedel niekto poradit čo mam robit keď mi začal predny ľavy parkovaci senzor ukazovať prekažku aj ked tam nieje. Začalo mi to robiť samo od seba.Najprv som si myslel že mi ten senzor zapadol do vnutra. Ale je to v poriadku a je to aj dobre zapojene.. Je ten senzor vadny? Alebo v čom by mohol byt problem??? Vopred Vam dakujem za odpovede.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Obcas mi to senzor taky udela, kdyz je spinavy. Vzdy mi stacilo ho pretrit prstem od spiny a byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 13. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 ja som ho mal aj vonku a vyčistil som ho a ono mi to stale blbne.Tak neviem že čim to može byt... Ale zajtra ih skusim všetky umyť. Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Mě to dělal držák RZ...byl moc odchlíplý od nárazníku. No jo no. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Držák SPZ to taky dělá (vpředu) a proto ho mám přišroubovaný v rozích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 tak som tie senzory skusil očistiť a ono to trochu išlo ako malo ale teraz to zas blbne... A asi to možno bude aj tou značkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Sundej položku a přidělej spzku rovnou na nárazník a bude pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 tak to asi nie, ale možno že si kupim nove držiaky na špz a ked budem na slovensku tak to vymenim.... A ešte by som sa chcel spýtať, že ake idu žiarovky do kufra? Idu tam sufitky? A nevie niekto ich rozmer? Chcem si tam dať tie super svietve diody. diky za ochotu mi poradiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Ta přední podložka pod tu spz by měla bej hodně nízká (přímo pro parkovací čidla) a normální to hlásí jako překážku hold už je moc vystrčená.Tak řešení který jsem aplikoval podložku zahodil a udělal dvě dírky do spz přesně v místě co drží podložka, dal dva samořezný šroubky a mám svatej pokoj s čidlama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 ale na slovensku je zakazane prevrtavať špz-tky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 (editace) Tak to je blbý. Pak jedině tu slim pro parkováky.Nebo se přestěhuj do čech Editováno: 15. Červen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 A nevieš ake žiarovky idu do osvetlenia kurfa? Idu tam sufitky? nevieš rozmer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Zatím mi svítěj a rozebraný sem je neměl,tak nevím ani jaký tam sou.Ale pokud tam dáš ledky tak to myslím bude hlásit prasklou žárovku koukni na téma někde se to tu řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 tak v interiery som to už vymenil a žiaden problem... Akurat mi ostal ten kufor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Jo v interiéru je to v pohodě tam to nic nehlásí a v kufru taky ne jsem to nepochopil sorry měl jsem na mysly osvětlení spz.Jinak by měly bejt stejný jako ve stropních lampičkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 diky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Jsou tam tyhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 16. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Jsou tam tyhle. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) Neni treba provrtavat SPZ ani kupovat nejakou specialni podlozku pod SPZ. Ja mam uplne obycejnou podlozku pod SPZ, uz od prodejce prisroubovanou 4 srouby v rozich a nikde nic neodstava - cidla nehlasi prekazku kdyz tam zadna neni. SPZ jsem musel malinko zohnout aby sla strcit do drzaku, ale aspon nemam zadny problem s cidly. Doufam, ze je na fotce videt jak to mam udelane - nikde nic neodstava Pokud bys podlozku pod SPZ nechtel, tak SPZ zohni podle tvaru narazniku a prilep ji oboustrannou paskou. Editováno: 16. Červen 2010, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 No, mě se stalo, že to dělal jednou senzor (stačí, aby ti do něj někdo najel), a jednou pomohla výměna řídící jednotky parkováků (ta pofacelistová) bych řekl, že umí nějakou korekci nebo tak...., nebo ta první byla vadná Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Tak ja chlapi važne neviem že čo s tym je.Raz mi to ide normalne a inokedy mi to stale detekuje prekažku a piska ako blazon.. Ono je to nejake divne.. Može to byť aj tým žeby som mohol mať vadný senzor?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Pokud se takhle chová dej jinej už bude nakonci sví životnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Pokud se takhle chová dej jinej už bude nakonci sví životnosti. A nevieš nahodou koľko by ma stal novy? A predavaju sa aj vo farbe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Kterej máš predface? Jinak v barvě se dá sehnat a ten starej se už blbě schání. Cena se pohybuje okolo 800kč.Dej si inzerát do bazaru někdo ti určitě nabídne občas se tam ještě objevěj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 ale na slovensku je zakazane prevrtavať špz-tky. Odkial mas taku perlicku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.