VajcoI Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Všechny zrdavím, pořídil jsem Oct Kombi 2.0 TDI DSG, 2006, 120000km a při prudké akceleraci se ozývá náhodně přerušované hučení od motoru. Pokud přidávám plynule "lehká noha" tak je všechno v pořádku, ale jak na to šlápnu, tak se to začne ozývat. Je to takový kovový zvuk, jako když točíte pokličkou na hrnci... nevim jinak jak to popsat. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro4 Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Zdravím, mám stejný problém, už jste zjistil čím to je? Mohl by jste mi prosím poradit! Předem moc děkuji za odpověď! Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoom Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Všechny zrdavím, pořídil jsem Oct Kombi 2.0 TDI DSG, 2006, 120000km a při prudké akceleraci se ozývá náhodně přerušované hučení od motoru. Pokud přidávám plynule "lehká noha" tak je všechno v pořádku, ale jak na to šlápnu, tak se to začne ozývat. Je to takový kovový zvuk, jako když točíte pokličkou na hrnci... nevim jinak jak to popsat. Dík za rady. řešil jsem stejný problém a nakonec to byla poloosa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.